- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Predator2 #42500 üzenetére
Teljesen rendben van az az átlaghőmérséklet. Általánosságban elmondható, hogy tartósan 25 fok alatt vagy 45 fok fölött megnövekszik egy HDD "hibafaktora". Egy három évesnél idősebb, használatban levő merevlemezegységet pedig illik 40 fok alatti üzemi hőmérséklet alatti tartományban tartani, a meghibásodást és adatvesztést elkerülendő.
-
tpeter77
addikt
válasz
Predator2 #41466 üzenetére
passz, ekkora vinyót még nem is láttam, nemhogy formáztam volna, csak tanácsot tudtam adni.
de szerintem kellene hogy tudj partícionálni, nem értem....
GPT vagy MBR-nek látszik a lemezkezelőben a vinyó?Ezt az infót gugliztam neked
Legacy modban (MBR) maximum 2TB-os partíció hozható létre. Ha ennél nagyobb disk-et kell egyben kezelni, akkor kell GPT partíciót létrehozni (és GPT-t támogató operációs rendszert használni).
MBR partícióról rendszert indítani (bootolni) BIOS-al rendelkező gépről lehet, GPT partícióról bootolni EFI-s géppel lehet. -
-
-
Balathruin
veterán
válasz
Predator2 #39889 üzenetére
Nekem az öreg 120-as Desktar kávédaráló alapon, HDSentinelben levettem a teljesítményt addig, ahol halkabb lesz. Ezt a Speciális Lemez Funkciók Vezérlése gombnál az Akusztikai jellemzőknél találod.
Nem tudom neked mi a hangos, de páran írták már, hogy az FZEX egész halk, hiába Black
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- EAFC 25
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged