- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kínai tech-túra összefoglaló
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Predator2
üzenetére
Teljesen rendben van az az átlaghőmérséklet. Általánosságban elmondható, hogy tartósan 25 fok alatt vagy 45 fok fölött megnövekszik egy HDD "hibafaktora". Egy három évesnél idősebb, használatban levő merevlemezegységet pedig illik 40 fok alatti üzemi hőmérséklet alatti tartományban tartani, a meghibásodást és adatvesztést elkerülendő.
-
tpeter77
addikt
válasz
Predator2
üzenetére
passz, ekkora vinyót még nem is láttam, nemhogy formáztam volna, csak tanácsot tudtam adni.
de szerintem kellene hogy tudj partícionálni, nem értem....
GPT vagy MBR-nek látszik a lemezkezelőben a vinyó?Ezt az infót gugliztam neked
Legacy modban (MBR) maximum 2TB-os partíció hozható létre. Ha ennél nagyobb disk-et kell egyben kezelni, akkor kell GPT partíciót létrehozni (és GPT-t támogató operációs rendszert használni).
MBR partícióról rendszert indítani (bootolni) BIOS-al rendelkező gépről lehet, GPT partícióról bootolni EFI-s géppel lehet. -
törölt tag
válasz
Predator2
üzenetére
Nekem az öreg 120-as Desktar kávédaráló alapon, HDSentinelben levettem a teljesítményt addig, ahol halkabb lesz. Ezt a Speciális Lemez Funkciók Vezérlése gombnál az Akusztikai jellemzőknél találod.
Nem tudom neked mi a hangos, de páran írták már, hogy az FZEX egész halk, hiába Black
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)