- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Vincentko
üzenetére
Az még ok, hogy SATA-ra kötve mented le róla az adatokat. Viszont, ha újrapartícionálod, akkor azt ez esetben mindig USB-n, a külső házban célszerű megoldani! Ugyanis vannak olyan külső házak, amelyek nem kezelik jól a SATA interfészen partícionált merevlemezeket. Igaz ez fordított esetben is, vagyis az USB-n partícionált lemeznek a gép SATA portjára történő csatlakoztatásnál. Tehát, ha te mindig SATA-n csináltad és utána raktad a HDD-t a külső házba, akkor lehet akár az is közrejátszott a fentebb említett problémánál.
-
King Unique
titán
válasz
Vincentko
üzenetére
Azt nem tudom, hogy ez esetben egy frissítés kavart-e be, de hirtelen másra nem tudta fogni ő sem. Mivel nála ugye előtte még teljesen jól működött. Illetve, ha olvastad a többi hozzászólást, akkor az a RAW partíciós probléma is egy build upgrade után jött elő sokaknál. Viszont, ha kiadnak rá egy javítást, akkor az nyilván megoldhatja. De, hogy pl. utóbbinál megtörtént-e már, azt nem tudom.
Illetve ugye megint az a bizonyos környezet, mert van akinél semmilyen problémát nem okoznak (koop-kopp)

-
King Unique
titán
válasz
Vincentko
üzenetére
Ha másik gépen / OS alatt működik rendesen USB-n, akkor vsz az említett rendszerben van a hiba. Illetve vsz csak abban a hardveres / szoftveres környezetben, ha másik gépen ugyanazzal a verzióval minden ok. De szerintem most nem áll neki senki kibogozni távolról, hogy kinél éppen mi kavart be...A linkelt topikokban amúgy volt pár ötlet említve. Illetve fent van nálam is a 14393.222, de nem tapasztaltam ilyen hibát, pedig többféle USB HDD-t rápróbáltam már. Szóval a fórumtárs sem akart vele vesződni és inkább lementette az adatokat, majd újrapartícionálta a lemezt, aztán visszamásolta rá a cuccokat. Tehát nála ez volt a megoldás. Ha valaki tud jobbat, akkor megoszthatja.

-
King Unique
titán
válasz
Vincentko
üzenetére
Üdv!
Nemrég valakinek hasonló problémája akadt, nála is partícionálatlannak (nem lefoglalt) mutatta a lemezkezelőben. Végül nem tudott vele mit kezdeni és egy másik gépen lementette róla az adatokat, majd (a problémás gép és OS alatt) újrapartícionálta a külső merevlemezt
—►[link], [link].
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen ,MS3725
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest