Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
fasirTTT #13136 üzenetére
Pontosan értem. '90 óta adatmentéssel foglalkozom. Szerinted nem értem, hogy olyanba szeretnél beleugrani amit adatmentés (archiválás) nélkül szünetmentes és többszörös drive ellenőrzés mellett még én sem szívesen vállalok be? Anélkül meg sehogyan sem!
De Te tudod. Ennek ellenére elmondtam, mit keress... A fentiek miatt NEM ajánlom senkinek, én sem szoktam használni. A Többiek segítségét kértem a szerintük legjobb változat ajánlására, de nem adtak tippet. Most én cseszegessem őket?
-
liksoft
nagyúr
válasz
fasirTTT #13132 üzenetére
Vagyis akkor a 2. variáció.
Erre írtam a válaszomat, hogy mások fognak ötletet adni. Egyébként keress rá a Disk Manager szavakra, vagy olvass utána. Több cég készít ilyent, de mindegyik használata csak saját felelősségre.
Inkább ments, partícionálj újra, majd töltsd vissza.
-
fasirTTT
őstag
válasz
fasirTTT #13128 üzenetére
na akk leírom 3.szorra
szóval akkor a lényeg:
vana gépemben EGY 500GB-os HDD (és egy 40gb-os HDD amin az oprendszer van, de ezt csak említettem, nem ez a lényeg!)na most ezen vannak dolgok, de csak 200GB-nyi !
ezt a HDD-t szeretném kettő partícióra osztani, úgy hogy ne vesszen el róla semmiez lehetséges? netán valami progival kell ezt csinálni ?
na ha ez tse értitek én kiugrok az ablakomon
-
liksoft
nagyúr
válasz
fasirTTT #13128 üzenetére
Szia!
Egyébként valamilyen partícionáló segédprogrammal lehet megoldani. Mivel én ilyent nem használok (adatmentéses foglalkozásom miatt van a kezemben elég winyó így tárhely is), majd a Többiek adnak javaslatot. Az adatok meg előtte mentendőek, ugyanis a legkisebb hiba esetén a folyamat megszakad. Akkor viszont inkonzisztens lesz a rendszer, vagyis teljes adatvesztésed lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged