- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Semmi, ilyen a HDD és/vagy ház, a rezgéscsillapítás. Nekem gumibakon volt jól rögzítve egy Seagate Barracuda 2TB-os 7200RPM-es HDD jó sokáig és igen zajos volt, de már kivettem és beletettem egy külső házba csak mentés idejére használom a helyére betettem egy 1TB-os SSD, csend és boldogság.
Neked is ezt ajánlom. -
psl2003
csendes tag
Nem a házban zörög valami gyengén rögzített lemez? Ha egy HDD tengelye üt annyira az régen rossz és érezted volna már kint is, akárhová teszed. Nekem az asztalra lerakott lemezek szoktak búgni, ezért készültek alátétek antisztatikus szivacsból, távtartókkal a hűtés miatt. Tehát minden lemez rezeg valamennyire, és legtöbbször a lemezből készült házak erősítik fel a rezgést. Ami egyébként szerintem nem biztos, hogy jót tesz az alkatrészeknek, már csak az ón nélküli forrasztó anyagok használata miatt sem, hiszen könnyebben törnek és a rázkódás évek alatt rásegíthet erre a folyamatra.
-
King Unique
titán
Ha Windowsra kell, akkor a népszerű HDS-nek eleve van hordozható (portable) verziója is. Valamint pl. a
.zip
formátumban letölthető CrystalDiskInfo szintén portable, ahogyan a HDDScan nevezetű szoftver is. A tömörített fájl kicsomagolása meg talán nem okoz akkora gondot...Egyébként van Milyen program, ami...? topik is, ha csak szoftvert keresel és nem kifejezetten a topik témájába vágóan (HDD probléma) akarsz érdeklődni.
-
Jocó89
csendes tag
A Windows nem tudja befejezni a formázást.
Egyből ezt dobja ki neki se ál.
Amúgy most megoldottnak tűnik.Remélem jól csináltam.
Lemezkezelőbe csináltam egy új particiót igy most úgy mutatja hogy maradt az 548MB-os rész és megjelenit egy 465GB-os részt is amit tudok használni már normálisan.
Remélem jól csináltam mert nem nagyon értek ehhez a részehez a dolgoknak
Kérdés ha valamikor újrahúzom a wint az ssd-en, akkor a most megvett tároló HDD-t úgyan igy fogja látni újra?
Tehát a 548MB-os rész és melette a 465GB-os részt is?Vagy megint újból csak simán a 548MB-ost?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy topik
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500, Adata SU800 stb.) frissítve:06.19
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest