- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Semmi, ilyen a HDD és/vagy ház, a rezgéscsillapítás. Nekem gumibakon volt jól rögzítve egy Seagate Barracuda 2TB-os 7200RPM-es HDD jó sokáig és igen zajos volt, de már kivettem és beletettem egy külső házba csak mentés idejére használom a helyére betettem egy 1TB-os SSD, csend és boldogság.
Neked is ezt ajánlom. -
psl2003
csendes tag
Nem a házban zörög valami gyengén rögzített lemez? Ha egy HDD tengelye üt annyira az régen rossz és érezted volna már kint is, akárhová teszed. Nekem az asztalra lerakott lemezek szoktak búgni, ezért készültek alátétek antisztatikus szivacsból, távtartókkal a hűtés miatt. Tehát minden lemez rezeg valamennyire, és legtöbbször a lemezből készült házak erősítik fel a rezgést. Ami egyébként szerintem nem biztos, hogy jót tesz az alkatrészeknek, már csak az ón nélküli forrasztó anyagok használata miatt sem, hiszen könnyebben törnek és a rázkódás évek alatt rásegíthet erre a folyamatra.
-
King Unique
titán
Ha Windowsra kell, akkor a népszerű HDS-nek eleve van hordozható (portable) verziója is. Valamint pl. a
.zip
formátumban letölthető CrystalDiskInfo szintén portable, ahogyan a HDDScan nevezetű szoftver is. A tömörített fájl kicsomagolása meg talán nem okoz akkora gondot...Egyébként van Milyen program, ami...? topik is, ha csak szoftvert keresel és nem kifejezetten a topik témájába vágóan (HDD probléma) akarsz érdeklődni.
-
Jocó89
csendes tag
A Windows nem tudja befejezni a formázást.
Egyből ezt dobja ki neki se ál.
Amúgy most megoldottnak tűnik.Remélem jól csináltam.
Lemezkezelőbe csináltam egy új particiót igy most úgy mutatja hogy maradt az 548MB-os rész és megjelenit egy 465GB-os részt is amit tudok használni már normálisan.
Remélem jól csináltam mert nem nagyon értek ehhez a részehez a dolgoknak
Kérdés ha valamikor újrahúzom a wint az ssd-en, akkor a most megvett tároló HDD-t úgyan igy fogja látni újra?
Tehát a 548MB-os rész és melette a 465GB-os részt is?Vagy megint újból csak simán a 548MB-ost?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged