- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
Jocó89 #48696 üzenetére
Szerintem eléggé összekutyultad a dolgokat. Az F-ként csatolt meghajtó az 500 gigás HDD ezek alapján. Mutatja, hogy lemez 1,2,... azok a meghajtók, és azokon belül vannak a partíciók.
Az E meg a C az pedig az SSD-n vannak. A windows telepítő szokott létrehozni ilyen párszáz megás baromságot, már nem tudom, hogy milyen szánalmas oka van, hogy nem a rendszer partíción különít el magának helyet.
De emlékeim szerint ennek nem szokott betűjele lenni. Úgyhogy gondolom azt te rendelted hozzá, szerintem törölheted a betűjelet.
(Azt, hogy törölni lehet-e és a tényleges rendszer partíciót kiterjeszteni már nem tudom, majd megmondja más. Vagy érdeklődj róla a windows témában.)Szerk.: Úgy látom King Unique megelőzött és kb ugyanezt írta.
-
King Unique
titán
válasz
Jocó89 #48696 üzenetére
A screenshot alapján az az 548 MB-os partíció az SSD-n van, nem a HDD-n... Ami normális is, mivel a Windows 10 Legacy BIOS (CSM) és UEFI módban történő telepítésnél is egyaránt létrehoz a rendszer számára kisebb partíciókat. A gond akkor lenne, ha a HDD-re került volna (példa). Egyébként az viszont már nem normális, hogy van meghajtóbetűjele (E), mert ezek a partíciók normál esetben eleve rejtettek. De a betűjel elvétele utólag is megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED TV topic
- TV antenna és jelerősítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 24 Hours of Le Mans
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest