- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Furcsa hibát produkálnak a Garmin órák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz dokee78 #44220 üzenetére
Ha a biosban engedélyezve van a portoknál hogy eltávolíthatóan kezelje külön-külön a sata portokat és a megosztott sata/esata portra mást nem dugtál és ahci módban van és a winben is eltávolíthatóként látszik, akkor menet közben csatlakoztatható és lehúzható (miután a winben eltávolításra jelölted mint a pendrivet).
Pata hdd nem látható ahci módban..
-
fer
őstag
válasz dokee78 #43443 üzenetére
Ha a rendszer is azon van akkor megjön a hangja, nekem is volt ilyen pontosabban van is 3db, de már csak pihennek a polcon, adattárlónak használom őket, a negyediket amikor gariztattam inkább seagatet kértem helyette! Mint korábban írtam gyorsabb, csendesebb, még rendszer alatt is kipróbáltam!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
bolic
őstag
válasz dokee78 #43443 üzenetére
Átneveztem a fájlokat .WAV fájlokra és le tudtam játszani a hangokat.
Az indítási hang az normális kezdőseekelés, a zajra nincs válaszom, mert nem jól hallok (siket), tuningolt fejhallhatóval hallgattam le és nem tűnik súlyos hibának.
Majd a jól halló emberek megmondják.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
bolic
őstag
válasz dokee78 #43435 üzenetére
Ugye valami sercegő hangot ad ki? Mintha haldokló venti hangot ad ki? Valami kopog? Sípol? Nekem ilyen WD Blue 500GB WD5000AAKS (ez régebbi), furcsa kopogó rezonancia hangot adott ki kb. 5 éven keresztül, végül néha-néha eltűnik a meghajtó a windows-ban, na az már súlyos hiba jelenség.
Addig nincs súlyos probléma. Készítsd hangfelvételt youtube-re, hogy meghallhassunk a furcsa hangot, oké? Ha kopogó sercegő, az kb. 5 év múlva el fog romlani részlegesen.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
liksoft
nagyúr
válasz dokee78 #38986 üzenetére
Sentinel erre válaszolt odaát a másik témában. SŐT! Kért egy riportot, hogy lássa, miért olyan alacsony a kondíció amit a programja mutat, mert számára is furcsa.
NE kapkodj! Az mindig rossz tanácsadó! Csak szépen lépésről, lépésre.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
StSanya
senior tag
válasz dokee78 #30022 üzenetére
Merevlemeztől függetlenül, XP SP3 alá, ami naprakészre van frissítve, bizony minimum 1 GB RAM-ot raksz. Tudom, tudom, régebben nem így volt, de gondolom használni szeretnéd...
[ Szerkesztve ]
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 4TB CRUCIAL P3! GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)! 0 óra, 0 GB! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- WD Black SN850X Game Drive NVMe PCIe Gen4 x4 SSD 1TB - PS5 kompatibilis eladó - 3 év garancia
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 1TB
- Kingston A400 2.5 960GB SATA3 - FOXPOST az árban!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest