- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ant@
senior tag
Köszi! A biztonsági mentés le van tiltva, szóval az üres lesz de van itt egy hiberfil.sys és egy pagefile.sys ami kb. 15 giga. Szóval ha jól sejtem az elsőt meg tudom szüntetni a hibernáció eliminálásával, az utóbbi meg megoldódik megától ha leért a 40 gigás progi amit töltök. Csak közben ki ne fussak a helyből...
-
-
"GPT-re formázd át."
Én is ezt szoktam javasolni... aztán egyszer egy nagyokos informatikus lebaszott hogy nem igaz hogy az MBR-nek 2TiB a limitje, mert valójában 16TiB a limitje, csak 4096-szektorméretet kell használni hozzá.. (a wikipediára hivatkozott) Azóta se tudom hogy lehetne átállítani a Win-t hogy a boltban vett 3TB hdd egészét lássa az MBR, így én is inkább a GPT használatát javaslom.
-
s3toraph
senior tag
Közben megtaláltam, a lemez nevére jobb gomb és ott át tudtam váltani, csak eleinte szürke volt az opció, de miután letöröltem a létrehozott köteteket, engedte GPT-re átváltani. Erröl azt hiszem Te linkeltél egy képet valahol a topicban. Fuhh régen csináltam ilyet teljesen elfelejtettem hogy ekkora méretnél már GPT kell.
Köszi a segítséget!
Bocsánat ha pontatlanul fogalmaztam.
(#43179) Glaz-dozfhut:
Köszi Neked is!
-
dokee78
félisten
Épp azt csinálom,de nagyon teker,darál és néha szól a Windows is,hogy probléma van.
Eleve ingyen kaptam és majdnem 24/7-ben ment a torrent miatt.Van egy 1 T Western Caviar Bluem.
Azon van a rendszer is,de külön partición.
Az fogja bírni a torrentezést vagy vegyek vissza a torrentezésből?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest