- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ant@
senior tag
Köszi! A biztonsági mentés le van tiltva, szóval az üres lesz de van itt egy hiberfil.sys és egy pagefile.sys ami kb. 15 giga. Szóval ha jól sejtem az elsőt meg tudom szüntetni a hibernáció eliminálásával, az utóbbi meg megoldódik megától ha leért a 40 gigás progi amit töltök. Csak közben ki ne fussak a helyből...
-
-
"GPT-re formázd át."
Én is ezt szoktam javasolni... aztán egyszer egy nagyokos informatikus lebaszott hogy nem igaz hogy az MBR-nek 2TiB a limitje, mert valójában 16TiB a limitje, csak 4096-szektorméretet kell használni hozzá.. (a wikipediára hivatkozott) Azóta se tudom hogy lehetne átállítani a Win-t hogy a boltban vett 3TB hdd egészét lássa az MBR, így én is inkább a GPT használatát javaslom.
-
s3toraph
senior tag
Közben megtaláltam, a lemez nevére jobb gomb és ott át tudtam váltani, csak eleinte szürke volt az opció, de miután letöröltem a létrehozott köteteket, engedte GPT-re átváltani. Erröl azt hiszem Te linkeltél egy képet valahol a topicban. Fuhh régen csináltam ilyet teljesen elfelejtettem hogy ekkora méretnél már GPT kell.
Köszi a segítséget!
Bocsánat ha pontatlanul fogalmaztam.
(#43179) Glaz-dozfhut:
Köszi Neked is!
-
dokee78
félisten
Épp azt csinálom,de nagyon teker,darál és néha szól a Windows is,hogy probléma van.
Eleve ingyen kaptam és majdnem 24/7-ben ment a torrent miatt.Van egy 1 T Western Caviar Bluem.
Azon van a rendszer is,de külön partición.
Az fogja bírni a torrentezést vagy vegyek vissza a torrentezésből?
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux kezdőknek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Arc Raiders
- PlayStation 4
- Háztartási gépek
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő