- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
Tegnap este vegigprobaltam az osszes ''disk''-el kicsit is kapcsolatos programot a Hiren boot cd-n, nagy reszuk nem is ismerte az ntfs-t, ami meg igen, az kulonbozo hibakat irt ki, de nem tudott segiteni. Amelyik ugy nezett ki, h tudott volna, az analizalas kozben lefagyott. Kulonben olyan hibakat irt ki, h:
-Error code: 1507 status: critical - bad file record signature
-crosslinked files - incorrect file system
De adatok nagy reszet visszahoztam getdatabackel, amit meg nem azt tudom potolni, ha maskepp nem lehetett, most mar csak abban remenykedek, h tenyleg szoftveres hiba volt es az analizalas kozbeni lefagyasokat is ez okozta, nem pedig vmi hardveres, mert nem akarok uj hdd-ot venni a kozeljovoben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500, Adata SU800 stb.) frissítve:06.19
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest