- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI #45486 üzenetére
Köszike!
-
LK
addikt
válasz
FollowTheORI #45480 üzenetére
Köszi,egy másik gépben végigzongorázom ezt. Meglátjuk. 1 Tb-os vinyókból melyik ajánlott? WD green,blue még jónak számítanak?
-
LK
addikt
válasz
FollowTheORI #45473 üzenetére
Oké,akkor este megnézem. A felületteszten mi derülhet ki? Mert a win7 talált egy bad sectort,boot előtt és ki is javította. Lehet hogy emiatt nem megy le a teszt csak?
-
peter889
őstag
válasz
FollowTheORI #28892 üzenetére
Köszönöm a linket. Általa megtudtam azt is, hogy Seagate korábban használt, javított és tesztelt HDD-t is küldhet garanciális cseretermékként.
És a Seagate valóban nem hosszabbítja meg a garanciaidőt (csak legfeljebb 90 nappal), viszont én a HDD-m Magyarországon lett vásárolva (annak megfelelő áron). És itt a magyarországi törvények a mérvadóak.
Mint azt ma a Fogyasztóvédelmi Egyesület a tudtomra adta, csere estén újabb 3 év garanciaidő jár itt az itteni törvények szerint. -
liksoft
nagyúr
válasz
FollowTheORI #28892 üzenetére
A lényeget ha lefordítanád, segítség lehetne mindazoknak, akik nem tudnak angolul megfelelő szinten. Pici hazánkban meg ugye az angolt tudók nagyobb aránya csak és kizárólag a 16-28 éves réteg. A többieknek jobb a magyar. Előre is köszi!
-
peter889
őstag
válasz
FollowTheORI #28882 üzenetére
NetTom, pontosan honnan szeded az infót, hogy folytatódik a régi gari? Be tudnád linkelni?
Úgy tudom, a magyar törvények szerint (és azt a Seagate sem tudja átvariálni) teljes csere estén a garancia újraindul. Ha az 3 év volt eredetileg, akkor 3 évnek kell lenni.
(Ha rosszul írom, javítsatok ki.)Ha javítottat kapnék, utánajárnák, mivel jó eséllyel át akarnának verni a boltosok.
-
djculture
félisten
válasz
FollowTheORI #28882 üzenetére
Persze meg összeégettet fog kapni...Azért hülyeséget ne írjunk.
Javítottat maximum úgy kaphatna hogy aki eladta a cuccot az benyeli az újat és ad helyette egy használtat, vagy a nagyker simliskedik.
Eddig pár tizezer vinyót gariztattam én is a 10 év alatt egyszer nem kaptam vissza használtat vagy javítottat.
Vinyóból csak bontatlant adnak vissza gariból a gyár, kapni fog egy ugyanolyat csak épp segate matricával .
Gari meg olyan lesz hogy a nagykertől/kiskertől függ a hazai gari, de tökmindegy mert gyári gari lesz rá érvényes annyi amennyi egy új termékre ad a seagete. -
zoleeno1
veterán
válasz
FollowTheORI #28764 üzenetére
Nem melegszik túl, legalábbis Sentinel szerint a valaha mért legnagyobb hőfok 48 fok volt, de általában 36-40 körül mozog. Hurcolva semerre nem volt, ki sem vittem a szobából még amióta megvan.
köszi!
(#28766) liksoft: köszi neked is, utána olvasok.
Erre hivatkozva már lehet gariztatni? Mert a működésben, gyorsaságban egyébként még semmi hibát nem érzek...
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
FollowTheORI #28691 üzenetére
Az adatok mindkét állapotban rendben, a hdd írható olvasható.
Ez egy fapados ház, nincs titkosítás. -
Nimda
addikt
válasz
FollowTheORI #28679 üzenetére
Hát köszi a tanácsokat!
-
Babetta-X
senior tag
válasz
FollowTheORI #28680 üzenetére
Szomorú lennék, nem szívesen ruháznék be másik winyóra. A vicc, hogy a másik partíció teljesen tökéletes, a hd sentinelben is minden100%-os, ezért nem gondolok elektronika vagy hasonló hibákra.
-
Babetta-X
senior tag
válasz
FollowTheORI #28676 üzenetére
Van hd sentinel, sosem melegszik ez a winyó, ráadásul mindent 100%-osra ír. A másik partíción lévő dolgokat még jó lenne megőrizni valahogy, vagy ez esélytelen?
-
Nimda
addikt
válasz
FollowTheORI #28675 üzenetére
Igen,valószinüleg ez lesz az elsö dolog amit cserélni fogok...márcsak azért is,mert elöfordul,úgy évente kétszer,hogy csak úgy maguktól egyszerüen felcserélödnek a meghajtók (vinyók) és ilyenkor kékhalál
újrainditás után biosba be,majd vissza cserélem a boot sorrendet és minden megy tovább
ez is egy x akta számomra,de lehetséges a táp hibája,ami most már egyre gyanúsabb...
-
Nimda
addikt
válasz
FollowTheORI #28672 üzenetére
Stabilak a feszültségek,gondoltam én is rá,de nem láttam ingadozásokat.No meg azért sem,mert van egy másik vinyó is a gépben,ami rendesen teszi a dolgát.A tápcsati viszont jó ötlet
-
Nimda
addikt
válasz
FollowTheORI #28669 üzenetére
Chieftec GPS400AA kb.5 éves
a tápkábel jó ötlet,habár nincs satatápom több,de átalakitóval menni fog.
Tudom ez a vinyó már elég öreg,kb.a táppal egyidös,de a smart értékek nem gyöztek meg a cseréröl
a többit majd regisztráció után tudom csak megnézni.
-
válasz
FollowTheORI #28658 üzenetére
A hőfokok rendben, a Probookon szerencsére sok az alu, illetve a HDD Caddy is fémből van/ legalábbis ahol a hdd elhelyezkedik, jobb a hőmérséklet-érték mint előtte volt a sima helyén. 32 fok körül állt meg
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
FollowTheORI #28657 üzenetére
"Az ideális a 25-35 közötti tartomány, ott kell tartani."
Ha ennél kevesebb az nem árt neki ugye? Az 1TB-s Samu állandóan 20-22 körül mozog... de az 500-asok is 24-25°C-osak így télen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mini-ITX
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Airsoft
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest