- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Sziasztok a "probléma" még mindig adott.
Notebook - Hitachi Travelstar 5K750-es.
HDDScan segítségével kikapcsolom a Power Managment-et / hogy ne parkoltasson / de folyamatosan visszakapcsolja...
Ez addig a pontig nem is zavarna, hogy amíg nem volt SSD a notiban, addig mindössze 1600 volt az LCC érték... Azóta viszont 3 nap alatt ment fel 2300-ra... és előrevetítve ez a HDD-m halálát fogja okozni...
Valaki tud megoldást erre?
-
-
-
-
válasz
FollowTheORI #28658 üzenetére
A hőfokok rendben, a Probookon szerencsére sok az alu, illetve a HDD Caddy is fémből van/ legalábbis ahol a hdd elhelyezkedik, jobb a hőmérséklet-érték mint előtte volt a sima helyén. 32 fok körül állt meg
-
Sziasztok, baja még nincs de nem is szeretném a következő vinyónak: Hitachi TravelStar 5K750 / 640GB notebook /
Adott egy HP laptop. /4530s ProBook/
A lényeg, én is beálltam a TLC-s bandába, és kicseréltem a noti vinyóját, áttettem HDD Caddy-be. És nagyon érdekes jelenségre lettem figyelmes.
Ugye a WD Green vinyók mizériáját gondolom ismerjük, nos nekem is van az asztaliban és ott volt ez az energiahatékony funkció.
A laptop Hitachi vinyója is ,amióta a Caddyben van csinálja a parkoltatást, ami zavaró, s tudom hogy nem egészséges.
Esetleg milyen módon tudnám ezt kikapcsolni? Mert az Ashampoo HDD Control-ban hiába veszem ki, újraindulás után visszateszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- Béta iOS-t használók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest