Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Köszönöm az infókat. Szerintem a többség annak örülne, ha javítottat kapna vissza, hiszen akkor az értékes adatok is megmenekülhetnének. De ugye ezeket nem tudják/nem érdemes javítani.
Egyszer régen teljesen meghalt egy Quantum winchesterem. Végül visszaküldtem a gyárnak és kicserélték.
5 év múlva az is jobblétre szenderült. Elkövettem azt a hibát, hogy relatíve nagy kapacitásút vettem. Mintha azt venném ki, soha nem szabad viszonylag nagy winchestert venni.Érdekes amit írtál, hogy akár be is nyelhetik az újat. Ha ez történne, az HDD azonosító számaiból rá lehet jönni a sumákolásra?
Különös, az üzlet is felvetette, hogy lehet, javítottat kapok. Remélem, nem adják ide a saját használtjukat, aztán majd behazudják, hogy teljes panelcsere volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Gran Turismo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Autós kamerák
- LEGO klub
- Androidos tablet topic
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL S700 2.5 SSD 1TB sata
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung 860 EVO 1TB SSD,2.5
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest