- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
mikk2000 #40759 üzenetére
w8.1 -hez tartozik az alap explorer, egyelőre még nem tapasztaltam ilyen belassulást (csak a fentebb említett probléma miatt, de ott a lassúság állandó volt), így érzésem szerint nincs szükségem extra programra, de kicsit kísérletezek azért majd vele az elkövetkező pár hétben.
Viszont egyszer w7 alatt valóban tapasztaltam olyat hogy egy fájlt hibásan másolt át, nem is tudtam használni, aztán következő másolás alkalmával jó voltoffnak vége, köszönök mindent
-
DeathAdder
veterán
válasz
mikk2000 #40757 üzenetére
Értem, viszont a defrag így is jótékony hatással volt rá, de jó legalább tudni hogy a sebességet az is befolyásolja hogy a lemez mely részére ír
"Bevallom ezt már olvastam tőled de átugrottam, áruld már el ez alatt mit értesz? "
Na igen, jól sejtetted, azt értettem ez alatt hogy a tároló 45%-a van teleírva, sry
"De szerintem kaptál annyi infót, amivel már elboldogulsz a későbbiekben."
Teljes mértékben, világos is minden és nagyon köszönök mindent
illetve találok majd módot a cluster átméretezésére is, a formázást is meg tudnám oldani szerintem, lehet úgy volna a legtisztább.
De ha már így elmentük off irányba csak még egy dolog és ígérem a többit magam intézem
Ilyen nagyobb méretű adatok (filmek) másolására a külső vinyóra érdemes teracopy-t használni, vagy jó az alap explorer is? -
DeathAdder
veterán
válasz
mikk2000 #40755 üzenetére
Akkor egy hd tune.
De hogy lehet ennyivel gyengébb a 3tb mint a 4?
számít hogy az enyém le van terhelve 45%-ot?
Egyébként crystal d.m-ről van egy eredményem még új korából amikor teljesen üres volt, és egy mostani 45%-os terhelés mellett.
"nem tudtam hogy van aki a windows beépített defragját használja"
Én meg nem tudtam hogy létezik erre alternatív megoldás is, ebből is látszik hogy nem vagyok teljesen kompetens személy, nem hiába nagyjából egyből le is szűrtétek hogy mi nálam a hiba amit én sejteni sem sejtettem
Tehát egy másik módszerrel való defrag még alaposabb munkát végezhet? ill. lehet a sok torrentezés okozhatta ezt, ugyanis nem volt bepipálva a fájlok előre lefoglalása!?
Mert valóban nem régi a Red (2013 októberében vettem újan), és jórészt csak nagyobb fájlokat mozgattam rajta, OS-t sosem telepítettem rá.
Kluszterméretet hogyan tudnám növelni illetve mekkora helyveszteséggel járna?
Elmondom mire használom a vinyót és úgy biztosan tudni fogod hogy érdemes-e növelnem vagy sem.
Tehát játékokat, és jórészt tömörítetlen (nagy méretű) filmeket tartok rajta, majd törlöm őket, és egykét játékot ide telepítek még, de az tényleg elenyésző, nem is nagyon játszottam az utóbbi években.kigyi_23 - Nem volt bekapcsolva, most beállítottam, köszönöm
-
DeathAdder
veterán
válasz
mikk2000 #40751 üzenetére
Már késő volt amikor írtál, így muszáj volt befejezni a töredezettségmentesítést, egyéb hibát azóta sem tapasztalok.
A sebesség viszont megjavult, tehát amit 40 mb/sec-el és amit 60-al másolt azt most 105-tel végig stabilan, tehát volt értelme ezek szerint megcsinálni, továbbra is a vinyó 44%-a van leterhelve, és az 50%-ot sem nagyon szoktam túllépni, így talán megmaradhat konstans ilyen eredmény, vagy így is előbb-utóbb elérek a lemez végéhez?Hdtach v3.0.4.0 XP (SP3) kompatibilitási üzemmódban tehát, remélem jól csináltam
Quick bench:
Long bench:
Mi vehető ki, egyéb anomália esetleg?
-
DeathAdder
veterán
válasz
mikk2000 #40741 üzenetére
"Hali, valahogy kimaradt a lényeg, ha WD RED -ről másolod az SSD-re ezeket a fájlokat, akkor milyen eredményeket kapsz?"
Sajnos annak nem volna értelme, mert a régi intel x25m ssd-m csak 70 mb/sec írási sebességet tud, viszont most megnéztem, az adott lassan másolható filmet a RED-ről az SSD-re is 40 mb/s -vel másolja csak!!
A 3 TB-s vinyóm 44%-a van leterhelve, és sokat töltök rá, illetve törlök róla, de akkor ha jól értelek bennetek már meg is van a probléma
djculture - ha valóban ez a probléma, akkor ezt hogyan lehetne megoldani amennyiben lehetséges?
Töredezettségmentesítés? -
liksoft
nagyúr
válasz
mikk2000 #40738 üzenetére
Aki adatmentésre használja, az megérdemli. Pont arról van szó, hogy a környezetében hibás de valójában hibátlan drive állapotát javítsa, hibátlan környezetben. Viszont ha a drive sérült vagy a környezet hibás, akkor csak ront a helyzeten. Sok mentés érkezik, amin futtatták, és van köztük nem egy, amin én sem tudok segíteni! Vagyis a tulaj menthette volna az adatait, de addig nyúzta, hogy szakembernek is lehetetlen lett a végére. Bravo!
A Regenerátor NEM adatmentésre való program!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest