- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoGyo[ME]
tag
válasz
liksoft #7120 üzenetére
Bocsi, akkor lényegretörőbben:
A kérdéses 500GB-os HDD-t korábban fél évig problémamentesen használtam, aztán vettem egy ugyanolyat, RAID0-ba raktam őket, kettépartícionátam (20GB+maradék) végül szétszedtem. A gondom az, hogy míg az újat egymagában is jól felismeri az XP, a régit valamiért még mindig 1000 GB-osnak látja és a partíciókból a kiterjesztetteket (80+830 GB-osak) nem hagyja törölni...
A kérdés hogy hogyan lehetne újra teljesen partícionatlanná tenni a vinyót, hogy elölről kezdhessek mindent... (régen volt a BIOS szintű formázás, csak az ma már "nem divat")
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest