Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
válasz
liksoft
üzenetére
A lemez felületén található 895 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A lemez önteszt során talált 1 hibás szektort.
Az szektorok javításának számából ítélve a hibás szektorok összefüggõ területet alkothatnak.
A lemez felületén található 1513 gyenge szektor, mely(ek) késõbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).Ezeket mondja a HD Sentinel, valamint 43-47 fokot mutat, pedig a vinyó csak langyos.
Ez a vinyó, max gyakorolni lesz jó! Viszont láttam, hogy valahogy újra lehet a vinyók hőmérőit kalibrálni, azt mivel, vagy hogy lehet, mert ezen a vinyón szivesen kipróbálnám.
Valamint a hibás és gyenge szektorok kizárása is érdekelne.Viszont azt is néztem, hogy a megformázott, és a teljes lemezkapacitásban azért jelentős eltérés van, és bőven van tartalék egy-egy vinyón. Nekem nagyon tetszett ez a kis progi. Amirre kíváncsi voltam első körben, mindent megmindott

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 8 GB GeForce RTX 3070 - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest