Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Hello,
Linux nem látja, lehet lárni a képen.
Nincs WD Elements sehol, csak egy hiba üzenet, amiről gondolom, hogy az lehet az.
De nincs mit csatolni, mivel nem látja.
Hiba üzenetet nem lehet csatolni.
A teljes listát lementettem volna, de nem akarta a txt file-t elmenteni sehova. Ezért csak képet készítettem. /live ubuntu 21.10/
W10 21H2 -t mint kiderült azért nem látom, mert a W11 frisítés kitakarja /youtube-on mutatják/. "Maradok a W10 nel" -re kellett nyomnom, és azonnal meg is jelent a 21H2 lehetőség.
Fel pörög a WD Elements HDD, ezt írtam is, hogy rosszul emlékeztem. Csak sokszor meló helyről írok.
-
King Unique
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Ja, sztornó, ha a screenshoton az a 2 TB-os egy másik WD HDD, akkor az Ubuntu live rendszer sem detektálja a WD Elements Portable külső HDD-t...
Vagyis akkor elvileg nem Windows specifikus a probléma, hanem hardverspecifikus, annál a PC-nél nem stimmelhet valami nagyon, viszont annak fejtegetése már nem feltétlen ennek a topiknak a témája, mivel itt maga a HDD probléma a téma, ami ugye a jelen esetnél másik PC-n megfelelően működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Napelem
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! 500GB HDD -K (WD) 16MB cache
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vagyis akkor elvileg nem Windows specifikus a probléma, hanem hardverspecifikus, annál a PC-nél nem stimmelhet valami nagyon, viszont annak fejtegetése már nem feltétlen ennek a topiknak a témája, mivel itt maga a HDD probléma a téma, ami ugye a jelen esetnél másik PC-n megfelelően működik.