Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
- 

peter889 őstag válasz  ElektrikusDE

üzenetére ElektrikusDE

üzenetéreKöszi a figyelmeztetést és a tanácsot, és hú, azt hiszem nagy gond van az elektromos hálózatommal  : :
 A szobámban a fázisceruzát a működő számítógépem burkolatához érintettem, és a tápegység fémfalánál kicsit világít a fázisceruza (bár nem annyira, mint 230 voltnál.)
 (Mondjuk ennek ellenére nem éreztem rázást.)
 Ugyanezen a szobai elosztón van az íróasztali fémlámpa: annak a burkolta kicsit ráz (eddig azt hittem, a benne lévő vezeték problémás), de hiába húzom ki a lámpát a konnektorból, a fázisceruza továbbra is kicsit világít a számítógépem burkolatánál.Az előszobában ugyan van "földelés", de a fázis és a föld; valamint a nulla és a föld pontok között egyaránt 110 voltos feszültséget mérek. (Fázis és nulla között a 230-at.) 
 A konyhai, fürdőszobai konnektornál megfelelő értékeket mértem.Vajon mi lehet a probléma?  Nincs földelés a szobában, és hosszabbítós elosztót kell használnom (miért baj az?). Gondolom kínai, lehet manapság nem kínait kapni? 
Új hozzászólás Aktív témák
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Western Digital Red Plus 3.5 6TB 5400rpm 256MB SATA3 (WD60EFPX)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

:
 :