- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
geriwise
csendes tag
válasz
King Unique #50124 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, elfelejtettem leírni, de hátra a saját kábelével van csatlakoztatva, mert így sem voltam benne biztos, hogy az 5V meg lesz neki. próbáltam többféle méretű fájlt is másolni, de a 2-300 KB-ost is ugyanúgy másolja mint a 8.5GB-ost. A vinyó amúgy tök új, a héten kaptam meg garipapírral, leragasztva. A HDS-t még megkukkantom.
-
King Unique
titán
válasz
King Unique #50124 üzenetére
Egyébként ezt tényleg vadonatúj, boltból lett megvásárolva újan? Mert ha netán használtan, másodkézből, akkor nem lenne meglepő, ha esetleg valami nem közölt hibája van... De akár az előbbi esetben is előfordulhat, hogy gyári hibás a termék, vagy egy ilyennél pl. az USB-kábel. Ezért célszerű másik kábellel is kipróbálni, valamint ellenőrizni a külső meghajtó állapotát pl. a HDS programmal. Ha nem tápellátási probléma és nem a kábel hibája okozza a gondot, akkor lehet a benne lévő HDD hibája miatt is, mármint ha tele van gyenge / hibás szektorokkal. Ez esetben viszont nem érdemes vele vesződni, hanem adja magát a garanciális csere, meg amúgy is 3 év gyártói garancia van rá.
Egyébként a tápellátásra visszatérve, ha csak USB 2.0 portok vannak a gépen, akkor Y-kábelt szokás használni, vagyis egyszerre 2 db portot a stabil tápellátás biztosításához. Az előlapi portoknál erősen javasolt ez, a hátlapon lévőknél viszont akár 1 db 2.0-s port is elég lehet, meg azok amúgy is stabilabbak szoktak lenni ilyen szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest