- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
geriwise
csendes tag
válasz
King Unique #50128 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget! A HDD megy vissza garira, már válaszoltak is. -
geriwise
csendes tag
válasz
King Unique #50124 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, elfelejtettem leírni, de hátra a saját kábelével van csatlakoztatva, mert így sem voltam benne biztos, hogy az 5V meg lesz neki. próbáltam többféle méretű fájlt is másolni, de a 2-300 KB-ost is ugyanúgy másolja mint a 8.5GB-ost. A vinyó amúgy tök új, a héten kaptam meg garipapírral, leragasztva. A HDS-t még megkukkantom.
-
geriwise
csendes tag
Üdvözlet Mesterek!
A probléma a következő, amiben a segítségeteket kérem: Adott egy vadonat új SP Armor A85 1TB külső HDD, ami megérkezett FAT32 filesystemmel. Első próba 8.5GB fájl nem megy át, ugye fájlméret korlát miatt (ekkor lett világos számomra hogy FAT rendszer van rajt). Ezen rövid idő alatt 29.1-29.6 MBps volt a másolási sebesség (Gigabyte GA-EP45 UD3R/USB2.0 nem kell csodát várni, de nekem megfelelt). Aztán egy jobbklikk formáz/ExFAT/gyorsformázás. Formázás kész. Másolás elölről, első 15-16GB adat szintén 29.1-29.6 MBps sebességgel hasít. Aztán enyhe töréssel megcsappant 710KBps-ra és nem is igazán akart feljebb menni... Nah mondom akkor full format... detto win formázás mint először, csak gyorsból pipa ki... nagyjából 6-7 óra után kaptam egy hibaüzenetet (still 0% format process) hogy már bizony ezt a windows nem fogja tudni véghez vinni... kezdtem lemondani... még egy próba NTFS gyorsformat, ez sem segített. Full format szintén hiba. Leválaszt-újracsatlakoztat után vagy 5-ször próbálta beröffenteni a vinyót, mindenegyszer illedelmesen figyelmeztetett, hogy márpedig ez nincs formázva, ergo ő nem fog vele semmit tenni, amíg nem formázom a lemezt. Oké. Formáz ExFAT, gyorsformáz. Vinyó él-virul, másolási sebesség stabil 2.4 MBps. Nah command prompt Diskpart/set disk/clean/convert/create/assign/format quick megy simán ExFAT is, NTFS is, FAT32-t nem is enged. Full format szintén semmi, sebesség továbbra is stabil 2.4MBps. Jah és így random feldob egy kis kedves 0x8007045D I/O hibát, amit nem igazán értek... Remélem tudtok valami ötletet/tanácsot adni mert nem igazán szeretném ezzel a sebességgel telepakolni a HDD-t. Kevés lenne a táp? de akkor először miért nem volt? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest