- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Apple Watch
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
tpeter77 #44472 üzenetére
Néha az az érzésem, hogy a gyártók a tervezett elévüléssel egy kicsit túlkalkulálták magukat. Emlékszem, a rendszerváltás utáni években dögivel került az országba használt PC és alkatrész, az én első gépem is ilyen volt (meg a 2. és a 3. is). Egy jó öreg kis vinyó, aztán még én is nyúztam évekig, de akkoriban mégis ritkábban lehetett tönkrement HDD-ről hallani. Jó, persze a gép is kevesebb volt...de nem annyival!
Egy efféle vinyóm sem szállt el soha. (Biztos nem volt mindenki ilyen szerencsés, de én egyiküket sem ismerem.)
A szégyenfal a 3TB-os pirossal van tele vagy csak úgy általában pirossal? Egyébként épp emiatt 2TB-osat veszek, a mostani 3 TB-os után nem kockáztatok. Aztán, ha Isten is úgy akarja, a jövő hónapban mégegyet, hogy mindent le tudjak menteni erről. Ennek a címkéje érdekel úgy is, ha nincs mellette másik 3 TB-os? Mert akkor szólj!
Glaz-dozfhut:
Köszi, szép csoportkép!
Én miért nem kaptam ilyen matricát? Nem a ragacs hiányzik, hanem most fölmerült bennem, hogy esetleg gyanús a HDD-m származása? Rendes boltban vettem. Elvileg...
Új hozzászólás Aktív témák
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest