- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
liksoft #41828 üzenetére
Aki HDD hiba miatt adatod veszít, kizárólag a saját hülyeségének köszönheti, nem nekem, aki csak tapasztalatokat adtam közre. Tudomásom szerint magától értetődő, hogy (fontos) adatot legalább két példányban kell tárolni.
Kissé erőltettetnek érzem ezt a dolgot, nehogy már a végén nekem kelljen elnézést kérni, mert leírtam, hogy mi volt. Ez volt a történet, és ennyi. Mindenki tisztában van vele, hogy ilyen lemezben már kevésbé szabad megbízni.
Korántsem ugyanaz, mintha az elektronika topikban olyan tanácsot adnék, ami érintésvédelmi szempontból aggályos, áram agyonvághatna valakit. Nyilván ilyenre én is ügyelek.
A másik, a felülírás ami egymagában is adatvesztést okoz.
Azért írom felül, hogy elvesszen. Meg azért, hogy a függő szektorok visszaforduljanak hibátlan szektornak. Amikor a Sentinelben a szemem láttára tűnik el a hibajelzés. De a következő fokozat, hogy még ezért is nekem kell bocsánatot kérni, ne vicceljünk már...
WD merevlemezekhez való programnál maga a gyártó is ajánlja, hogy néha írjuk felül a merevlemezt, frissítve ezáltal a mágneses felületet, megelőzve a bajokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 980 PRO 500GB nvme ssd eladó
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő