Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mostanában jó idő kínálkozik a tesztelésre: egy csípős éjszakára kitenni a PC-t az erkélyre estétől reggelig, és még kint bekapcsolni hogy működik-e reggel. (csapadéktól óvni, de ha kibirja a -5...-10°C hideget az egyből kiderül)
Ezenkívül majd nyáron folytatható a teszt a napsütötte júliusi erkélyen eltöltött pár órával és délutáni tesztel..

-
SchumiBácsi
őstag
Értem. A nagy szám az volt amikor megjött a cucc, behozom aztán lássam mit kaptam vagy mit nem kaptam meg, kibontom. Utána rögtön bevágott hogy kb. 0-5fok közötti lehet mindennek a hőmérséklete, ha valahol vizes lesz az problémás lehet. Gyorsan vissza a csomagba, ágyra rá és betakartam vagy fél méter culával. Még órák múlva se érte el a szobahőmérsékletet, de másnap reggelre már tuti elérte, de már csak a csomagolásban. Aztán mindent kibontottam és néztem még pár napig őket, mert szilveszterkor a fene se akart már Windowst telepíteni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként az FZEX-ék beálltak 32fokra, a még mindig csökkentett hűtéssel. Külső hőérzékelő szerint 31fokos a cucc. Így hagyom, nyáron ha kell megy az extra hűtés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- iPhone 13 mini 256GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)