- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Tényleg ilyen jól fotóz a Nubia közelgő csúcskészüléke?
- iPhone topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Bengio #26150 üzenetére
"Van egy 2 éves WD20EARS vinyóm..."
A HDD-t vidd át egy másik gépbe, ami garantáltan jól működik, nincs túlhajtva, valamint jó minőségű és viszonylag új a tápegysége.
Itt kíséreld meg az adatok mentését. (Illetve nézd meg azt, hogy továbbra is kattog-e)
Amíg az adataid nincsenek biztonságban, addig semmiféle varázsló csodaprogit ne engedj a közelébe!
(Már a HDD regenerátort is nagyon nagy hiba volt elindítani. Előbb az adataiddal kellett volna foglalkozni.) -
GrandeP
addikt
válasz
Bengio #26150 üzenetére
Huzza vissza dolgozni....
Amugy a kattanas a veget jelenti jah (biztos h hallod?), ellenben ha csak ennyi a szektor hiba, raadasul az is gyenge, nem biztos h a winyoval van a baj, en a helyedben atraknam masik gepbe is ... leeht h csak az alaplapi sata vezerlö döglödik, asusnal nem ritka..
Illetve ha szoftveresen akarsz vele szorakozni, akkor en egy hdat-ot is rakuldenek.. HDD regeneratort en annyira nem favorizaltam soha sem, sztem csak parasztvakitas, elfeledteti a smart-al a hibat, de nem probalja meg javitani...
-
djculture
félisten
válasz
Bengio #26150 üzenetére
Sajnos semmi megnyugtatót nem tudok mondani. Nem oldja meg mert ha a wd ears széria egy hulladék sajnos. Nem az elektronikával van baj hanem a mechanikával. Én ezért nem is szeretem amúgy az ekkora vinyókat, ez a történet bármelyikkel előfordulhat.
Mivel a folymatos méretnövelés az adatsűrűséget növel,i ugyanakkor a költségcsökkentés miatt a mechanika és a hordozó anyagminősége szintjén alig változott valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest