Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazolini
senior tag
válasz
liksoft
üzenetére
Hála és köszönet min2töknek!

Akkor érdemes variálnom, átállnom???
- 3 kábel soros kapcsolásáról [ahogy részleteztem fentebb] 2 kábelére, ahogy mr_ricsi ajánlotta eredetileg?ill. a billenőkapcsolóknál 3 molex + 1 sata használata herlyett 1 molexre? Ez utóbbi mondjuk nagyon nyilvánvalónak tűnik, de csak esztétikai természetű javulást eredményez. További problémám ezzel, hogy a kondik miatt a sarukba így is 2-2 vezeték megy be, úgy meg, a mr-ricsi szerinti változatban 3 is menne!
Ő nyilván mindenütt forrasztana (ennek a híve), de mások (többen) ezeknél a kis billenőknél nagyon óvtak ettől, ezért maradtam a felsaruzásuknál.
Vagyis ez utóbbi része a dolognak nagyon dillemmatikus, még a 1+ moduláció kikerülései is, ha csak 0,1 V veszne el... Vagy jóval több feszültség megy el?

Ez releváns különbség lenne a HDD-k szempontjából?Mert a kábelrengeteg nekem nem probléma, ha már ennyi időt, vásárlást vidékről, pénz, idegességet, izzadságot belefeccöltem a legmelegebb napokban a dologba. Ráadásul oldalt van ez a gordiuszi csomó, a léráramlást sem zavarja, minden csati jól hozzáférhető esetleges szerelés/lehúzás esetén. Szóval... Előre is köszi:
, hogy ne legyen több: 
DILEMMA
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ő nyilván mindenütt forrasztana (ennek a híve), de mások (többen) ezeknél a kis billenőknél nagyon óvtak ettől, ezért maradtam a felsaruzásuknál.

DILEMMA