- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Android szakmai topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RVencel #25228 üzenetére
Ez a 746GB-os méret tipikus jelenség, az Intel Rapid Storage Driver hiányára vagy nem megfelelő (régi) verziójára utal, Intel Chipset-es lehet a konfig ezek szerint. Ha így van, akkor ezt telepítsd fel és a hibának meg kell szűnnie.
IRST 10.8 (A controll centert nem kell, ha nem akarod, elég a driver)Driver telepítését és gép újraindítását követően töröld, majd hozd létre újra a GPT kötetet, úgy már meg lesz a 3TB.
-
bpx
őstag
válasz
RVencel #25228 üzenetére
és mivel partícionáltad? nekem ugyanilyenem van, a Windows lemezkezelő simán megcsinálta (én beépítve használom mondjuk)
eszközkezelő képe nem az igazi, ilyesmit kellene látni (unallocated/reserved space-re gondolok, az a 0-0 nem stimmel)
első körben megpróbálnám az alaplapra dugni USB helyett, és úgy megnézni
Új hozzászólás Aktív témák
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest