Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
raus
aktív tag
válasz
liksoft
üzenetére
Hello liksoft!
Kellene a segítséged. Erről a Samu HD154UI-ről van szó amelyik miatt fagyott a rendszer. 1.2TB válogatott és sokáig gyűjtött filmek vannak rajta. Miután lehúztam az alaplapról eltűntek a fagyások. Vissza szeretném azonban másolni róla az 1.2TB anyagot a nagy RAID0-ás kötetre ahol van hely bőven. Visszadugtam a gépbe azonban most nem az ICH9R natív csatlakozójára hanem az integrált Silicon Image-re. Felismerte minden ok a windows látja azonban ha elkezdek akár explorerrel akár Total Comanderrel másolni, egyes fájlokat nem lehet olvasni. Azonban ha a sajátgépből bemegyek a gyökérbe és ott nyitogatom meg a filmeket akkor azok a nem olvasható fájlok és mindegyik lejátszható és nincs gond. Feltelepítettem a HD Sentinel-t és megdöbbenve látom 66%-os az állapota valami 55 hibás szektort jelez és folyamatos figyelést ajánl. Most fut a win7 féle hibaellenőrzés és szektorjavítás. Az a kérdésem hogy milyen programmal lehetne lementeni a filmeket róla egy másik meghajtóra, akár windows vagy dos-os programból? Meg kell mentenem az adatokat!
Várom válaszod és köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő