- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
JNashville
senior tag
válasz
whisperity
üzenetére
Ja, de hülye vagyok
... csak az kavart be, hogy egyszer már láttam Intézőben a lemezt, sőt, használni is tudtam, azt hittem, más lehet a probléma. Köszi a segítséget. -
liksoft
nagyúr
válasz
whisperity
üzenetére
Lehetőleg NE !!

Többen, és nagyon sokszor leírtuk, hogy partíciókat minden esetben minden OS beépített lemezkezelőjével kell, mással öngyilkosság. Ennek oka, hogy bármelyik gyártó tehet bele nem publikus adatot. Annak hiánya, vagy hibás tartalma a későbbiekben okozhat adatvesztést. Sőt, van olyan, hogy az egyik OS látja és kezeli a drive-ot 2GB-ig, míg a használandó csak 1-ig esetleg (ez meg driver). Ebben az esetben az 1GB utáni lemezre íráskor (format információk alapján megteheti) "körbefordulhat" egy belső számláló, és a lemez elejére kezd írni. Ami ugye nem túl egészséges.

Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- 1TB Western Digital Black 3,5" hdd (kevés futási idővel)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

... csak az kavart be, hogy egyszer már láttam Intézőben a lemezt, sőt, használni is tudtam, azt hittem, más lehet a probléma. Köszi a segítséget.