- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JNashville
senior tag
válasz
whisperity #19692 üzenetére
Ja, de hülye vagyok
... csak az kavart be, hogy egyszer már láttam Intézőben a lemezt, sőt, használni is tudtam, azt hittem, más lehet a probléma. Köszi a segítséget.
-
JNashville
senior tag
Hi, kérdésem lenne: akkor mi lehet a probléma, ha HDD Sentinel & Eszközkezelő látja hibátlanul a frissen berakott WD Green HDD-t (ami egyszer már ment is hibátlanul), a Windows Intézőben / Total Commanderben viszont sehogy se jelenik meg?
-
JNashville
senior tag
válasz
JNashville #16036 üzenetére
Sorry a duplapostért, ez a link kimaradt az "eszerint a cikk szerint is" részből.
-
JNashville
senior tag
Segítséget szeretnék kérni. Vettem ma egy WD15EARS vinyót, ami elméletileg tudja az Advanced Formatot, tehát többek között formázás után nem 1,36 TB hely kéne, hogy legyen rajta (ahogyan most áll), hanem (eszerint a cikk szerint is) jóval több. Van esetleg valakinek ötlete, miért lehet ez?
Esetleg nem gyorsformázni kellett volna? A sima formázást 10 percnyi 2% után meguntam ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest