- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
liksoft #15429 üzenetére
sikerült a mentés, marad a particionálás.
köszönöm a segítséget.
és mindenkinek, aki a partcióméreteket állítaná: előbb legyen biztonsági mentés, utólag nagyon sok ideig tart visszaszedni az adatokat még erős gépen is (getdatabacket általánosságban a vinyó (és néha a ram) fogja vissza, de volt egy gigás file, amin három órán át müttyögött tiszta CPU limittel 2.4en). olyan 6 óra volt visszaszedni az 55giga adatot, további 32 óra pedig elment a programháttér/hardver megoldásával. és akkor még nincs kész a gép, namármost ha fél kettőig nem vagyok kész, akkor 60 órás állást jelent az eredetileg tervezett 6 helyett (itthoni gép, de akkoris, mindkét asztalin kb 24órája adatmentés megy amikor itthon vagyok). ja és persze én meg ahelyett, hogy felfúrtam volna a hifit a helyére még mindig ezzel szívok, ez sem elhanyagolható.
végülis ez jó tanulópénz. saját hibából particionálás miatt még nem vesztettem adatot, hát most ennek is eljött az ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest