- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
AwesomeJazz #28602 üzenetére
Azt hiszem még mindig nem érted.
Nem egy albumról beszélünk, hanem a drive-ot kell elindítani. Ha megy, legtöbbször mindegy, hogy egy album, vagy az egész!
Ezen kívül ha Te akarod vagy nem, akkor is titkosít! Legfeljebb nem kér jelszót! De kódolva teszi az anyagot a drive-ra, ha HW titkosítást tartalmaz a ház.
Szedd össze amit csak tudsz, és akkor el tudod dönteni, kell-e erről anyag. Ha igen, forintosítsd. Addig viszont jó helyen lesz a polcon.
-
liksoft
nagyúr
válasz
AwesomeJazz #28600 üzenetére
OK. Közeledünk!
Legfontosabb:
Ne piszkáld, ellenőrizd mi van mentésben, csinálj arról biztonsági (plusz) kópiát, és így kiderül mi hiányzik. A hiány a fényképezőgépről, családtól, stb.... beszerezhető-e, kell-e? Vagyis eldönthető, kell-e az adatmentés. Ha igen, akkor mindenképp forintosítani kell, meddig rentábilis. Ha nem, akkor rögtön lehet tesztelgetni.Mivel titkosítási opciót jeleztél a háznál, fennáll a veszélye, hogy röptiben titkosítva dolgozik a HDD-re. A jelszót pedig vagy kéri, vagy nem, de mindig titkosít. Ebben az esetben az USB áramkör nem kerülhető meg, sőt a drive asztali gépbe helyezve még felülírást is elszenvedhet.
-
liksoft
nagyúr
válasz
AwesomeJazz #28598 üzenetére
Ha a válasz gombra kattintasz, a fejlécben látható lesz, kinek válaszoltál. Tartalom alapján nehéz kitalálni.
Annyi kérdésem volt, hogy titkosítást tud-e? A cucc nem az enyém, nincs ilyenem (különben nem kérdezem), és nem fogok utána keresni. Mivel ha tud, és direktbe a gépbe kerül, a partíciós tábla egyből szokott ugrani, ezért ezt előre tudni kéne.
A másik az az, hogy mennyire fontosak az adatok. Ugyanis ha nagyon, és ennyire értesz a géphez, jobb ha szakemberre bízod. Hidd el, senki sem dalolva fizet az adatmentésért, de! És itt a lényeg!
-
liksoft
nagyúr
válasz
AwesomeJazz #28593 üzenetére
Nem, a drive lesz szerintem hibás, ha nem az egész tűnt el, csak vannak olvashatatlan részek. Ez megint csak egy morzsa!
-
liksoft
nagyúr
válasz
AwesomeJazz #28590 üzenetére
Csak csepegteted az információt, és közben kapkodsz!
1. Hozzá ne nyúlj, míg pontosan nem tudod az összes veszélyt!
2. Ha tudod már a lehetőségeket, dönts! (De csak egy döntési lehetőséget szokott az ég adni!)
3. Most cselekedj.Vagyis:
1. Külső házban van.
2. Tud titkosítást az eszköz? Gépkönyv felajánlja a jelszó használatát?
3. Ha családi cucc van és a Párod megizél ha azokkal bármi lesz, akkor szakemberrel beszélj mielőtt bármit bárhova dugsz!Végül: Egy rossz mozdulat, és nem csak a Párod, de az egész Család csodát fog tenni Veled!
-
liksoft
nagyúr
válasz
djculture #28588 üzenetére
Az elején írta, a családi képek, videók, nem veszhetnek el! De azt is írta, nem óhajt költeni rá! Formázni is akarja, ami már veszteséget okozhat! Pontos adatokat nem ad meg ami alapján lehetne segíteni!
Erre szokták azt mondani, hogy szeretkezni és szűznek is maradni egyszerre nem megy. Ráadásul buszon, de ne lássa senki!
-
liksoft
nagyúr
válasz
AwesomeJazz #28575 üzenetére
Olvasási hiba. Ha csak pár van az egész lemezen, az nem gond. De jó lenne tudni az okát, mert ha mechanikai, akkor folyamatosan romlik a drive állapota! Ez viszont a családi emlékek temetője is lehet. Ezen kívül mi írta ki? Ugye az sem mindegy.
- Mennyi?
- 30.
- Mi harminc?
- Mi mennyi? -
liksoft
nagyúr
B.U.É.K.!
djculture: Ha valami fontosról lemaradtam, linkeld. Köszi!
-
liksoft
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #28490 üzenetére
Az adatterület fölött legtöbbször a legutolsó aktív sáv fölött.
-
liksoft
nagyúr
válasz
peter889 #28474 üzenetére
Szia!
Ugye nem azt akarod mondani, hogy 1 tera fontos adatot tartanál CSAK 1 példányban?
Valamint a gyenge szektorok a tápellátás, hűtés, drive vagy meghajtás hibáját takarhatják. Ebbe még driver is beletartozhat, ugyanis van olyan vezérlő és drive kombináció, melyek nem szeretik egymást, és drive hibát tudnak mutatni. Holott egyik sem "hibás", csak nem mennek együtt. Mára a controller és a drive is mikrogép, így ha egymás között szinkronhibát vétenek (más firmware vagy driver segíthet), hibásnak tűnhetnek.
-
-
liksoft
nagyúr
válasz
DeFranco #28276 üzenetére
Én arra számítottam, hogy USB3 esetén nem áll vissza 500mA-re az áramkorlát ha 2-es eszköz kerül rá, hiszen a 900 nem annyival több, mint amennyivel biztosabb. Ilyenkor elégnek kellett volna lennie egy csatlakozónak is. Ezért írtam a szimpla kábelt USB3 esetén. Utána kell nézzek, mert nem szeretnék rosszat mondani. Addig használd az Y-t.
-
liksoft
nagyúr
válasz
DeFranco #28267 üzenetére
Ha egy USB port 2 csatornája volt az a két csati, akkor valóban kevés, mert gyakorlati tapasztalatom, hogy a két csatlakozó egyszerre történő terhelésekor hamarabb lekapcsol. Legtöbbször sz egymás fölött lévő "egy kockában" lévő csatik egy áramfigyelőt használnak. ezért használok egymás melletti csatikat Y esetén. USB3-nál ne Y-ozz, jobb ha csak egy kábel megy.
Szerk: Lehet rosszul tudom, ahogy olvastam tovább.
-
liksoft
nagyúr
válasz
trisztan94 #28256 üzenetére
Nem.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Dark Archon #28208 üzenetére
Ha csak jelszóval, akkor rendszergazdaként bárhol kéne tudni olvasni. Kódolás esetén vannak gondok. De lehet, hogy igazad van, és nincs rendszergazdai joga.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Dark Archon #28206 üzenetére
Rendszergazdaként enged másolni. Viszont ha lekódolta, akkor a kulcs segítsége nélkül hogyan nyissa meg? Vagy az Ubuntu már a kódtörést is tudja?
Ha igen, jó tudni, mert ez akkor egy biztonsági rés, és az M$ vagyont fizethet érte!
-
liksoft
nagyúr
Azt CSAK a régi gépben maradt kulcs segítségével tudod. Gondolom "saját tulajdonba" lett véve a fiók kialakításakor. Ha igen, akkor a rendszer (windows alatt valahol - fejből nem fújom) könyvtáraiban van eltárolva az egyedi kulcs. Enélkül esélytelen! Gyorsan fuss utána!
-
liksoft
nagyúr
Szia!
A password vagy kulcs használatával. Attól függ, hogy a drive lett zárolva, vagy az OS, vagy az OS végzett titkosítást. A leírásod alapján minimum 3-4 variációt tudok felsorolni, és mindnek más a megoldása.
Legegyszerűbb: Visszateszed eredeti helyére, és kimásolod az adatokat.
-
liksoft
nagyúr
válasz
brsdnl92 #28189 üzenetére
Ezt mondtam? Szerintem nem. Mitől annyi? Ugyanis annak több oka is lehet. Ha a drive haldoklik, akkor kuka. Ha a tápellátása volt rossz, de nem okozott maradandó károsodást, akkor akár évekig is hibátlanul dolgozhat a drive.
A Sentinel támogatási része a honlapján nagyon jó és erős. Ott sok mindenre választ kaphatsz.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Roxy27 #28138 üzenetére
Milyen eséstől vagy ütődéstől? Erről eddig nem volt szó! Amíg megy, ha van rajta adat ami fontos, mentsed. Utána ráérsz tesztelni.
De! Ez finommechanika, akol a légpárna annyira kicsi, hogy 1mm-be 50.000 is belefér. Nem véletlen, hogy a gyártók gondolkodnak (Hitachi meg is oldotta), hogy zárt és héliummal töltött lesz a drive.
Szerk: Ja, inkább a felület ami elkezd leválni. [link]
-
liksoft
nagyúr
válasz
fireman123 #28111 üzenetére
Szia!
Dinamikus kötet esetleg? Akkor csatlakoztatni kell.
-
liksoft
nagyúr
válasz
peter889 #28109 üzenetére
Én elvet mondtam. A gyakorlati megvalósítás rád vár. Nem tudom amit kérdezel, mert sem a ventik léghozamát, sem a ház többi részét nem ismerem, nem végeztem méréseket benne. Ne, ne tegyél fel több képet, ez így tökéletesen nem jósolható. Csinálnod kell, és tapasztalat alapján lesz jó.
-
liksoft
nagyúr
-
liksoft
nagyúr
válasz
flash- #28103 üzenetére
Szia!
A regenerátor ráveszi a drive-ot a hibás szektorok cseréjére. Így az aktív felületet ép állapotba hozni.
De az a drive aminek regenerátor kell, már eleve kérdéses, hiszen a drive ezt a korrekciót a háttérben elvégzi. Így várható, hogy a hibaterület szaporodásával újra lesznek problémák. Tudom javasolni a HD Sentinel oldalán a tudástár tanulmányozását.
-
liksoft
nagyúr
De, akár lehet is, ha a tápellátása nem korrekt (egy a sok lehetőség közül, de a leggyakoribb). Ha meg kérdésed van a Sentinellel és a kiértékeléssel kapcsolatban, akkor küldj a programból "Riport a fejlesztőnek" típusú riportot, ahol a komment részbe be tudod írni a kérdésed. Ez részletes adatokat küld a drive-ról, és a programozó tud segíteni ez alapján. Sőt, ha új információ van benne, akkor a program fejlesztését is segíted!
-
liksoft
nagyúr
válasz
djculture #28069 üzenetére
Egyetlen érintkezési hiba is okozhat ugyanilyent. Elég 1-2 éve izzadt kézzel megfogni a drive adat csatlakozóját. Ha a kábelt kicserélte, nézni kéne olvasás közben változik-e ez az adat. Ha nem, akkor a kontakt volt......, ha változik, akkor az áramkör hibás (vagy driver frissítés történt és elcseszi az adatforgalmat esetleg - Sentinel ezt is szokta kérdezni).
-
liksoft
nagyúr
válasz
Wind-Storm #28047 üzenetére
Újraírhatóságban. Nagyon kérlek, ne gyere azzal a folyton ismételt szöveggel, hogy "de ezerszer írható a felület, és a wearleveling miatt ez legalább 30 év használatot takar". Sajnos a gyakorlat nem ez. Így rendszernek a gyors működéshez jó, de az adatok tárolása még HDD-n biztonságosabb. Ráadásul az SSD titkosítási funkciója miatt chip hiba esetén (akár vezérlő akár flash) menthetetlen még. A HDD meg igen.
-
liksoft
nagyúr
válasz
sompali79 #28000 üzenetére
Szép estét!
Szét ne szedd! A légrésből közel 50.000 fér bele 1mm-be. Ezen kívül a mágneses és a mechanikai középpontja a lemezeknek nem ugyanaz. A lemez "lötyög" a tengelyen, és mivel 1mm-re 5-6 ezer sávot ír fel, így ha azok excentrikusak lesznek, semmi esélyed sem lesz. Ez nem otthoni tuning kategória.
El kell döntened, mennyire kellenek az adatok. Ha nagyon, akkor adatmentéses szakembert ajánlanék, mert ez a hiba lehet fizikai is, meg belső elektronikai is. Így vagy alkatrész cseréjével (mondom, nem konyhatuning) oldható meg, vagy versenyfutás az idővel, hogy a felület még meddig bírja. Ritkán lehet ez még mágneses felületi sérülés is, de mivel más is van a tarsolyban, nem célszerű csak ezzel számolni!
-
liksoft
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #27972 üzenetére
Abban a gépben nem kellett tápot is cserélni?
-
liksoft
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #27967 üzenetére
Valószínűleg. De jelezhet tápellátás vagy érintkezési gondot is. Lehet, hogy a 230V-os hálózat zavarai jönnek át. Annyi oka lehet, hogy ez így kideríthetetlen.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #27965 üzenetére
Dolgozik a drive. Míg stabilan nem kezd változni, nem tudsz mit keresni.
-
liksoft
nagyúr
OK. És mit csinálsz, ha véletlenül a táp a ludas? Kezded előröl a szenvedést a cserélt vagy visszaküldött drive-al? Jó lenne eldönteni, hogy egyértelműen a drive, vagy a környezet a ludas. Nem azt mondom, hogy a drive nem lehet, de azt igen, hogy nem egyértelmű a helyzet! Nekem a Seagate drive-ok egyes darabjai hasonlót produkáltak Promise PATA kártyával! Mint kiderült, azok nem szeretik egymást. A drive-ot áttettem Intel csatornára, és semmi bajuk nem volt. Még ilyen is okozhat látszólagos drive hibát!
-
liksoft
nagyúr
válasz
syberia #27951 üzenetére
Nem, ez fizikai hiba. Viszont a drive javította, így az aktív felület elméletileg hibátlan. Ha viszont elér egy előre meghatározott mennyiséget, akkor garanciálissá válik. Javasolni tudom a HD Sentinel program honlapján a tudástár rész tanulmányozását. Leginkább a SMART részt.
-
-
liksoft
nagyúr
Az "általában" nem indok. A gyártó akkor veszi vissza (és sok nagyker is ennek fényében teszteli a visszaadott drive-ot) ha:
- El sem indul.
- Gyári tesztprogram a teljes felület írási tesztje után is hibakódot ad. (A linkelt képen a tesztprogram is kiírja ennek okát!)Mást a gyártó nem fogad el. Ha a nagyker igen, akkor lehet, ők bukják be a drive-ot ha a gyártó visszaküldi.
Mivel a szóban forgó drive esetén a szektorok nem átallokáltak, csak vizsgálat alá vontak, így nem a felület vagy az áramkörök egyértelmű hibájáról beszélünk, hanem instabilitásról. Igen, ez lehet a drive hibája is, de ugyanúgy a környezeté is! Tápellátás az elsődleges hibaok, tuning következik utána, majd a túlmelegedés (ilyenkor télen nem erre tippelnék - a nyár az más), majd a drive.
Vagyis, a drive-ot másik referenciagépben kellene letesztelni a gyártói tesztprogrammal, nem az Ubuntu különböző verzióival. Teljes írástesztet kötelező ilyenkor legelőször elvégezni, majd utána lehet egyéb ellenőrzéseket végezni. Sajnos egy rossz tápegység által meggyötört drive korrekciója 2-5 írás/olvasási procedúrát is igényelhet, mire a drive SMART-ja korrekt módon el tudja dönteni, valós hibáról, vagy környezeti "ártalomtól" voltak hibái. Hibás eszközt NEM lehet ugyanabban a környezetben tesztelni, ahol a hiba keletkezett!
-
liksoft
nagyúr
-
liksoft
nagyúr
válasz
sultansmith #27931 üzenetére
Szia!
Nagyon.
-
liksoft
nagyúr
Intelli Power Oszt döntse el mindenki maga című fejezet.
Szerk: Már megint a marketinges duma! ELEGEM van a hülyítésből.
-
liksoft
nagyúr
válasz
z123456789 #27852 üzenetére
Legalább két tápcsatlakozó átalakító/toldó van a rendszerben. Ez komoly hibaforrás! Mindenképpen ezeknek az érintkezése ellenőrizendő, sőt, javítandó. A tápegységet meg ha kicsavarozod, akkor a tetején lehet (vagy a túloldalán) a típusa. Ahogy nézem az ágankénti teljesítményét, nem új konstrukció, mert az 5V többet tud mint a 12V-os ág. Az új áramkörök meg fordítva kérik. Többet vesznek fel 12V-ból, mint 5V-ból, így ha utána számolsz, annak a tápnak a valós teljesítménye kisebb lesz mint a névleges. Saccra 400W körül dolgozhat kihajtva új alkatrészek mellett.
Remélem jól írtam a dolgokat, ha nem, kérem a kollégákat, javítsanak ki. (Tudásom elméleti, nem gyakorlati, mert kis fogyasztású rendszerekkel dolgozom csak.
)
-
liksoft
nagyúr
válasz
z123456789 #27840 üzenetére
Jó úton jársz! Ne add fel! Azért írtam ennyit, mert sokszor ideböffentik, hogy a táp tuti, mert X vagy Y típusú. Mintha azokból nem lett volna rossz széria, vagy esetleg 8-10 évesként öregek. DE a táp az, az tuti!!
A tápellátás nem ezt takarja!
Bemenetnél (táp előtt):
- Villámvédővel és zajszűrővel ellátott elosztó.
- Szünetmentes tápegység, mely minimum 15 percig elbírja a gépet.Tápegység:
- Közép vagy felső kategória.
- Kora és működési ideje.
- Teljesítménye, és a konfiguráció teljesítményigénye.Kábelek:
- Toldó, elosztó lehetőleg ne legyen.
- Oxidmentes, szoruló csatlakozók (jó érintkezés).
- Moduláris tápnál a tápegység csatlakozása is ellenőrizendő!
- Ne egy ágra tegyünk 3-8 eszközt (optimális az 1-2). -
liksoft
nagyúr
válasz
z123456789 #27835 üzenetére
Típus, kor, leterheltség, tápátalakítók, szünetmentes, zajszűrők, stb....
-
liksoft
nagyúr
válasz
Rommel6600 #27830 üzenetére
SMART mit mond? Gyanús, hogy a drive korrigál a háttérben.
-
liksoft
nagyúr
válasz
z123456789 #27829 üzenetére
Tápellátás?
-
liksoft
nagyúr
válasz
z123456789 #27826 üzenetére
Bármihez nyúlsz, az esélyek csökkenhetnek. Mivel szerelés volt, így mechanikai vagy statikus túlfeszültséges hiba is lehet. Ezeket ráolvasás nem gyógyítja. Ha mechanikailag van gondja, akkor meg minden próbálkozás a felületek romlásával járhat.
Nem tuti amit írtam feljebb, de elképzelhető. (Benne van a pakliban.)
-
liksoft
nagyúr
válasz
z123456789 #27821 üzenetére
Szia!
Ha annyira fontos, akkor adatmentéses szakemberhez vidd.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Pityke78 #27804 üzenetére
Szia!
Fejből nem tudom, röptiben végzett-e titkosítást. Ha igen, akkor csak a lappal együtt megy a mentés. Van, hogy adatmentéses cégnek is. Egyébként meg USB csatolón keresztül is megpróbálhatod a mentést.
Azért a titkosítást minden próba és dugdosgatás előtt jó lenne tudni! Nehogy 1-2 szektor írása miatt (Win szereti) az esélyed is kisebb legyen.
-
liksoft
nagyúr
válasz
alf stokes #27737 üzenetére
Itt [link] olvass utána. A hibakorrekciót a SMART végzi.
-
liksoft
nagyúr
válasz
alf stokes #27734 üzenetére
Ez olvasás teszt volt? Ugyanis csak az írásteszt tudja korrigálni a felületi hibákat. Persze mentés után.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Wind-Storm #27650 üzenetére
Bár ennyi idő alatt az összeöregedett alkatrészek szerintem semmilyen plusz terhelést nem viselnek el. 5 évnél idősebb (eredetileg 3-at akartam írni) "olcsó" tápegység időzített bomba! Nálam középkategóriás tápok vannak (alaplapi VGA miatt alacsony a terhelésük), 1-2 év után ha hibátlanok akkor is cserélődnek, és plusz MAXX tápvédő van rajtuk. Nem engedhetem meg, hogy az ügyfél winyója elpukkanjon. De az, hogy milyet vegyek, és mennyit bírnak, nagyon meg kellett néznem. Nem vakon mondom, az a táp cserére szorul.
-
liksoft
nagyúr
válasz
energy4ever #27644 üzenetére
Ha a HDD sérült, az már a tápegység KÖVETKEZMÉNYE lesz! Így a táp az első, SÜRGŐSEN, majd utána lehet tovább keresni, mi ment még tönkre vagy csak csökkent értékűre.
De ha sokáig morfondírozol, kopogtatni fogsz nálam.
(Adatmentéssel foglalkozom.)
-
liksoft
nagyúr
válasz
energy4ever #27641 üzenetére
Nem, NEM és NEM a HDD!
A tápegységed fog megdurranni a túlterhelés miatt (ne számolj, mert öregednek az alkatrészek, és kevesebbet bírnak mint a névleges), és viszi az egész gépedet! Alaplap, winyó, VGA, DVD, stb.... Ha látszólag a memória és a proc túléli, az sem marad tökéletes nagy valószínűséggel. 12V helyett 110, 5 helyett 45 körül küld be a rendszerbe.
Kell ez neked? Ha nem, cseréld ki! Mondom cseréld ki!
-
liksoft
nagyúr
válasz
energy4ever #27638 üzenetére
AZONNALI csere. Az alkatrészek öregedéséről nem hallottál? Azt a tápot anno is 1-2 évre gyártották, nem ennyire!
-
liksoft
nagyúr
Nekem nem kell ujjnyi mocsokkal ellátott drive és ügyfele.
(Azon lehet segíteni, ako vigyáz is a cuccaira, az ujjnyi por meg. khm.....)
Igen, ha azonos (mondom azonos) a két elektronika, megpróbálhatod a cseréjét. Ha ott szállt el valami, segíthet. Ez még nem gyári számos típus. Gondolom ez érdekelt.
Szerk: Oltani meg a kertben szoktam a gyümölcsfáknál.
2. Tutira tudnál. Ezt nem kétlem, mert olyan ember nincs, aki akár csak egy területen belül is mindent ismer. Az adatmentéses témát meg nem vinném, ha annyira kéne ügyfél (persze kell, de nem minden áron). De a stíluson kiakadtam. Sorry. -
liksoft
nagyúr
Szia!
Szar winyót szar csillaggal szarozva panelezve? Hát a szar se tudja, mert ezeknek szarni ment az elektronikája is, meg összefosta a bokáját a mechanikája is egy idő után. Szóval nagy szarban vagy. Szarral (párdőz szóval) lehet otthon is, meg szarvizben (opp
) is.
Sorry, de ez itt nem stílus. Lehet, hogy gondod van, de légyszíves jelzők nélkül. Egyébként annyira nem volt rossz, mert még ment, meg márkás gépekbe is szerelték. 3 év környékére volt tervezve tökéletes tápellátás és hűtés mellett. A többsége kibírta. Persze nem azok melyeknek a tetejét a zacskón keresztül átvágták, hogy a garancia címkéjét elhelyezzék a kereskedésekben (volt kis és nagyker is).
-
liksoft
nagyúr
válasz
King Unique #27533 üzenetére
Tudtommal van mikor nem tudod beállítani, másnál is gond ez. Leválasztás után várj egy kicsit, és a drive-ot az asztalhoz rögzítve (nehogy elmozduljon, mert hibásan parkolhat) a kábelt húzd ki belőle. A drive áramtalanításakor és utána kb 15 mp-ig ne mozduljon meg, a fejek tudjanak parkoló rámpára futni, pörgés álljon meg.
-
liksoft
nagyúr
válasz
zer0fill #27527 üzenetére
Talán nélkülözhetőt akartál írni!
Fontos adatokkal teli drive-ra NEM írunk. Ez a javítás is ír rá! Így ha a drive író áramköre a hibás, akkor folyamatosan ront a helyzeten, és szépen folyamatosan tűnnek el az adatok.
Ez a HDD regenerátor adatmentés előtt úgy terjed mint a nátha! NEM, és NEM!
Mentendő drive-ra NEM ÍRUNK!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest