- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
liksoft #27541 üzenetére
Biztos nem kell? Patika állapotú karcmentes p4, csak neked megakciózom
Jó, volt rajta két ujjnyi dzsuva, deeee semmi gáz. Újszerű.
2 bárig ellenállt, de a 3 bár már levitte... hát csilli-villi. Kapott új tápot, mert lusta voltam szétszedni a régit ami kb 40 fokos volt viszont még a rendszerventit is újrakentem WD40-el olyan kis lelkiismeretes voltam. Most szólj hozzá! Egy hangja nincs, patika tiszta, aztán visszakapcsolom és mi van? HDD fail, az van. És akkor még a neten se élheti ki az ember az alpári oldalát? Úgy kedvem lett volna végigmondani a szótárat, de sosem járok olyan helyen, ahol lehetne egy jót káromkodni, pedig úúúú mit álltam ki, hogy kibányásszam onnan azt a szart és volt pofája betojni miután mindent megtettem érte. A hálátlan dög. Úgy kellett volna hagyni, belerúgni egyet, hogy ne zúgjon és akkor most nem lenne a levegőben a szombatom. Szerszámot betettem, de most itt ver a víz, hogy stimmel e minden a nyákon, mert azt meg benthagytam persze, de nem lehet mechanika ne-ne-ne hát felpörög meg minden meg hát ment a novell róla amikor kinyomtam neeee-neeee-neeee nem lehet hogy szombaton telepítenem kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest