- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
waccamár
senior tag
Helo!
Van egy 80Gb-s vinyóm. Norton PartitionMagic-el 10Gb-t leválasztottam linuxnak, rendben meg is csinálta. Végül mégsem telepítettem linuxot, szerettem volna visszakapni a 10Gb-t. Ezt meg is csináltam PartitionMagic-el, bár már nem tudom mit nyomtam, lényeg hogy már nem látja azt a 10gigás linux partíciót, de még le van választva, mivel a gépem 80helyett csak 70gigásnak írja a vinyót.
PartitionMagic-en kívül van valami program amivel meg lehetne oldani a problémát? Mert ezzel már akárhogy próbáltam, nem sikerült...
Remélem máshogy is megoldható minthogy formázzam újra az egész vinyót...Segítségeteket előre is köszönöm!
Ui.: bocs hogy pár nappal ezelőtt ezért új témát nyitottam, nem láttam ezt a témát :S
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- Borderlands 4
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macska topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest