Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbazsi123
csendes tag
Sziasztok! Egy külső dokkolót használok, teljesen noname, usb2 csatolós. Sata és Pata meghajtót tud fogadni. 2 sata küldő vinyóm van, mindegyikre különböző dolgokat archiválok. Viszonylag ritkán használom "aktívan" ezeket, mittomén, a gyerek meg akar nézni valami mesét, akkor pendrive-ra átmásolom, stb. Azt vettem észre az utóbbi időben, hogy az egyik hdd-t folyamatosan random időközönként "ledobja" a windows, és mindig használat során (tehát ha tétlen állapotban van, sosem dobja le), függetlenül attól, hogy kis állományokat írok/olvasok, vagy nagyokat. Ha elboja a meghajtót a windows, újra is mount-olja, csak épp megakad az épp akítv folyamat, újra kell indítani. Próbáltam más usb csatlakozóba tenni, sőt, usb3-ast is kipróbáltam, de semmi. Sajnos más dokkolóm vagy asztali gépem nincs, hogy a vinyót próbálgassam. Ilyen merevlemez vizsgáló szoftvereket futtattam, semmi hibát nem jelez egyik sem (pl. hdd sentinel). Néhány windows10 beállítást is variáltam (pl. ne kapcsolja le az usb portot), de sok mindenbe nem mertem belenyúlni. Teljesen tanácstalan vagyok. Most pontos adatokat nem tudok írni, melóhelyen vagyok, de ha esetleg kel valami (vinyó típusa, stb), este meg tudom nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest