Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Szia!
A drive hibátlan. Elolvastad amit kiírt? Ugyanis azt írta, amit vizsgált, HIBÁTLAN! Ilyen környezeti hiba miatt előfordulhat. A tápvonalon lévő elektromos zaj legtöbbször, ami egy rossz hajszárító is lehet akár. Egyszeri hiba.
Magyarán hibátlan, de valami történt, így a fokozott figyelmet megérdemli, mert ha ismétlődik, akkor érdemes kideríteni az okát, és orvosolni.
MINDENKINEK!
U.i.: Sajnos szerintem az oktatásunk hibája, de az utóbbi időben egyre többször futok bele korrekt fogalmazás után annak értelmetlen értelmezésébe. De lehet, csak a felgyorsult életünk miatt van, hogy sokszor el sem olvasva, végig sem gondolva találok kérdéseket itt a PH!-n. Van egy fontos kérdés, melyet a gyerekek szoktak feltenni ovis korban. A miért. Gyermekeim iskolásak voltak, az alsó végén, és akkor én léptem ebbe a korba, én kezdtem tőlük kérdezni, miért? Tudom mindenkinek javasolni, ugyanis ha ismeretlen helyzetre is ki tud találni 3 változatot ami magyarázat lehet, nagy valószínűséggel az egyik ül. Ez hiányzik oktatásunkból, és semmi máshoz nem fontos, mint megérteni rajta keresztül életünket, a körülöttünk folyó eseményeket. Igaz ez a gépre is. Mindenkinek sok sikert kívánok a MIÉRT kérdéses játékhoz (mert felfogható így is, és többet profitálunk belőle mintha komolyan csinálnánk).További szép estét Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest