- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
Finwe
őstag
Hali!
Lenne nekem egy 80GB-os maxtor vinyóm, kb 1500 nap üzemidővel. Erre tettem föl a vistat és az ubuntut. Boot-menüből szoktam használni. Nemrég mikor róla indítottam volna az egyik oprendszert nem volt a listán. Gyorsan xp restart és a vinyo ott van, tudok fileokat másolni és semmi baja. BIOS nem látja, frissítésnél egy pillanatra kiírja az adatait de tulképp nem látja.
Elég rég használtam így a gépet.Jól gondolom, hogy a vinyó ideje lejárt? Új BIOS-t nem raktam föl, igazából nem volt gond vele, ha lehet nem frissíteném -egyelőre-. Jah, természetesen tuning nélkül is néztem, nem mintha sokat számítana.
Ha van valami amit meg lehet még vele próbálni akkor azt szívesen fogadom.Finwe
szerk:helyesírás
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest