Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy egy 250 GB-os Samsung el kezdett sz@rakodni: ha bekapcsoltam a gépet, nem jutott el a windows betöltése az asztalig, hanem újraindult és csak a második próbálkozásra sikerült neki.
Amikor már javában használtam a windows-t, fájlokat raktam ide-ode töröltem stb (persze vigyázva, hogy ne töröljek ki létfontosságú filet) majd utána újraindítottam a gépet, azt kaptam, hogy valami hibaüzenet, és nyomja meg a ctrl alt del bill. kombinációt. Innentől kezdve soha többé nem indult el a gép, csak a ctrl alt del üzenetig jutottam.
A hdd-t áttettem egy másik gépbe, ott belelátok, de egy csomó anyag hibás ill. a hdd csak pio-ban megy.
Szóval mitől hibásodhatott meg?
Kösz:piadex2
mod: lehet, hogy más cucc volt rá hatással? alaplap? táp? megjegyzem, hogy a hdd az odd-mre volt rakva (közvetlenül), és lehet, hogy az ebből következő rossz szellőzés tett be neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- HiMedia lejátszók
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest