- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Használok egy tabletet tőlük is, hamarosan megpróbálok egy videós vagy szöveges tesztet összehozni.
Egy iPlay 50 Mini Pro, illetve van még a szekrényben egy 10 éves Cube tablet, ami szintén az ő brandjük.
Meg vagyok vele elégedve.
@doooo: Bizony az, nem egy erőgép, egy kicsivel frissebbet tesznek a Samsung Galaxy Tab A8-ba
, de nyugi ott sem sokkal erősebb van, mindössze 10-15%-kal tud többet, viszont csak 3/32-es...
Az milyen szerinted?
Nekem egy tapasztalatom van ,egy Realme Narzo 50A Prime-ot használtam a T612-es SoC volt benne. Bőven a használható kategória. Inkább, mint egy Helio A22-es tab...
Véleményt szerintem akkor lehet leginkább alkotni, ha valamit használtál is. Legalábbis könnyebb.
A hulladék tehát eléggé releváns. Ja és ez legalább tud Widevine L1-et
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Motoros topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Lies of P - Túl a 3 millión
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged