- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototuta
csendes tag
válasz
csemberlen #10752 üzenetére
Köszi! Sokat segítettél! Letisztultak a gondolataim! Most indulok is a vásárolni
-
tototuta
csendes tag
válasz
csemberlen #10750 üzenetére
Köszi! Valami ilyesmit gyanítottam én is.
A másik nagyon vitatott márka még a Whirpool. Megköszönném ha még erről is megírnád a véleményed. Én ugyan azon a véleményen vagyok mint a legtöbb ember (mosógépünk és mosogatógépünk is volt ilyen) : Sokáig elment gyakori használat mellett, egyszer sem kellett javíttatni. Viszont amiért nem fűlik hozzá most mégegyszer a fogam az az, hogy mindíg megvettük a tetszetős programok miatt és lényegében nem is túl bonyolult programok miatt aztán valahogy mégsem szerettem használni pl.: mégsem találtam meg rajta az ideális programot, nem mos el elég szépen csak közepesen és pl. mosogatógépben nem lehet ideálisan belepakolni...
-
tototuta
csendes tag
válasz
csemberlen #10748 üzenetére
Köszi! Igen ezeket ajánlják általában.
Majdnem végső döntésem AEG. Másidik szint Bosch, Siemens most. Csak a javíttatástól félek...borsos alkatrészek miatt. Bár lehet, hogy erre meg nemigen lenne szükségem vele...
AEG szerinted? Erre találtam a legtöbb jó véleményt. Kevés rosszat. Bár találtam egy AEG-t szidó topicot is. Amúgy annyit nem mint minden másra. Állítólag Magyarországon gyártják...???
-
tototuta
csendes tag
Ja én meg ma délután megyek mosógépet venni. Semmi elképzelésem, a másik topicban meg nem válaszol senki. Ha azt megírná valaki, hogy milyen márkát ne azt nagyon megköszönném, leszűkítené a kérdéskört. Mosta bőség zavarában vagyok mert már két hete ezen rágódom. Most 200.000,-et tudok rászánni. A jóság és a praktikusság a fontos és a min. 9 kg.
-
tototuta
csendes tag
válasz
DeFranco #10745 üzenetére
Sajnos csak a mi diódarálónkat ismerem de nekünk pozitív csalódás volt. Úgy esett rá a választás, hogy gagyit nem akartunk venni és szuper gépet sem. Maradt a boltban ez. Jó anyagból készül és már 7 éve folyamatosan használjuk. Nekünk is csak erre az egy dologra kell. Úgy mint írod mi is fel vagyunk szerelkezve egyebekkel. Szóval a célunk egy olyan daráló volt ami jó arra amire kell és árban ennek megfelelő.
-
tototuta
csendes tag
Sajnálom, hogy senki sem reagált... mivel sajnos nem találtam olyan szerelőt aki helyszínen szétszedi és megnézi úgy döntöttünk az lesz a megoldás, hogy átkötjük a melegvízre ami 45 fokos és kész. Mert amúgy meg nagyon szeretem, jó kis gép. Utánajártam a neten és többen is így használják ilyen gonddal.
Azért ötletnek ideírom hátha másnak nem jut eszébe ez a kézen fekvő, pofon egyszerű és pénztárca kímélő megoldás ha nem lehet kapni alkatrészt, vagy iszonyú drága vagy nem talál szerelőt.
Most a mosógépünk is elromlott...azt már nem javíttatjuk veszünk újat mert 9 kg-osat szeretnénk a régi 4 kg helyett...Murphy
PAINKILLER 13! A szellőzéshez annyit, hogy létezik természetes szellőztetés rendszer tipikusan ilyen esetekre. Ablakra szerelhető légbevezető ami csak befelé engedi a friss levegőt azaz a fűtött levegőt nem engedi ki (nem olyan mintha nyitott ablaknál kiszellőztetnél), légelvezető a szellőztető kéményre és végül a szellőztető kéményre létezik szélenergiával működő depressziót képző huzatfokozó készülékkel. Néhány tíz ezer forintba kerül maga ez a rendszer. Nem kell elektromos áramra kötni! Márkát most nem akarok írni hátha nem szabad.
-
tototuta
csendes tag
Sziasztok!
Balay mosogatógépem elromlott. Rendesen lemegy a program csak nem fűti a vizet. Vagy a fűtőszál vagy a programválsztó gomb-elektronoka a hibás. Egy szerelő kijött aki szerint 26 ezer egy fűtőszál és a gomb 56 ezer. Ez a csillagos ég...Megkérdeztem telefonon másvalakit szerinte elképzelhető, hogy meg lehet javítani az elektronikát és nem kell kicserélni ha az a ludas.
Nem tudom hány éves mert 2 éve a lakással együtt vettük. Az eladó azt mondta, hogy ők pár éve vették újonnan. Ma a szerelő azt mondta, hogy jó régi, nem is kapni ilyen 3 programos gombot már hozzá... Ezen meglepődtem mert tényleg egy karcolás sem látszott a gépen elhittem, hogy pár éves. A mi két év használatunk simán a takarítástól meglátszik... Most nem tudom megjavíttassam-e? Ezelőtt egy olyan Siemens gépem volt ami hasonlóan 3 programos volt és kész. Már eleve 10-15 évesen használtan vettem és még 10 évig járattam, egyszer sem romlott el, a régi lakásommal együtt én is eladtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Corsair TC100 RELAXED gamer szék jóformán új
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest