Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz twine #81997 üzenetére

Sziasztok!

Fél szemmel olvasom a topicot, de annyira pörög, hogy lehetetlen számomrta up-to-date lenni.
    Azt láttam, hogy nemrég előjött megint a szárító +mosógép kombó, egyben, vagy külön eszközként témakör.

Annyit szeretnék ehhez hozzátenni, hogy bár még csak pár hete érkezett meg a BOSCH WNG24400BY Serie 6 gépünk,
    Imádjuk.
    Én egyáltalán nem bántam meg a vásárlását.
    A tartósságról nyilván ennyi idő alatt nem tudok mit mondani, de amióta megvan próbáljuk mindenféle programon "tesztelgetni", és "fantasztikus".

Nyilván felhasználója válogatja, mi a prioritás, de nekünk ez a tudás amivel bír, tökéletes.
    Nem kifejezetten azt vártuk, hogy gépből szekrénybe tudjon szárítani, de az első teszt egy dupla garnitúra ágynemű volt, és bár mocskos gyűrötten de szárazon szedtük ki a gépből...
    Van ugye a szösz "probléma", amit mi is megtapasztaltunk, amikor szárítás funkció után mondjuk sötétet mosunk és szöszösek lesznek...
    Kis feleségem, ezt pld. valahogy úgy szokta intézni hogy ha szárít, utána a következő mosás a magas hőmérsékletű zoknis, vagy konyharuhás mosás legyen...és volt szösz nincs szösz...mehet be a sötét mosás következőnek..

mint, hogy említettem család/felhasználó függő kinek mi a jó...MI nem gondolkodtunk abban, hogy minden mosás egyben szárítás is...
    De pld. az óriás télikabátomat, amit eddig tisztítóba akartam vinni, most bedobtam, majd mivel van ilyen funkció 20 perces szárítási etapokat nyomtam rá.
    3x kellet ezt megismételni, és annyira maradt csak nyirkos, hogy még nem gyűrődött meg, de (ez este volt) másnap reggel fel tudtam venni...
    Az eddigi "óriás" teregetések eltűntek a házból, mert ugyan a gépből nem egyből a szekrénybe rakjuk, de mosás szárítás teregetés, elmegyünk a gyerekért a suliba, és majd következő adag mosás mire végez már le lehet szedni az alőző adagot a szárítóról, mert megszáradt...

Ragozhatnám tovább...(akár)lehet vele full szárazra is szárítani....az eddigi 6kg-os régi Whirlpool 6th sense mosógépünkhöz képest a 9kg mosás 6kg szárítási lehetőség álom...
    Nem ugrál, nem zajong...baromira csendes gép....(eddig zártuk a foldszinti fürdő ajtaját, amikor mostunk, mert zavart a nappaliban a zaj, most simán nyitva tudjuk hagyni)

Valójában csak annyit akartam hozzátenni a topichoz, ha valaki épp úgy keresget gépet mint mi, hogy nem ördögtől való egy ilyen 2in1 gép vásárlása...
    Ezzel nem elvitatni akarom a topic alapvetését, hogy akét különálló gép jobb... :R
    Elhiszem.
    De én nem bántam meg, egyelőre, hogy ezt a gépet vettük... :K

• twine

veterán

Sziasztok!

Dec 24.-én úgy tűnik feladta a harcot a kb. nagykorúvá (18+) érett Whirlpool 6th sense mosógépünk. "Sebaj", asszony úgyis nyünnyögött már egy ideje, hogy szerinte már nem mos szépen és alaposan a gép...leültem rendeltem egy
    BOSCH WNG24400BY Serie 6 Mosó-szárítógépet.
    Serie 4 eszközeink vannak a konyhában, (mosogatógép, sűtő, indukciós lap) elégedettek vagyunk velük, ezért rendeltem ismét BOSCH-t.
    Látom itt a topicban rákeresve, hogy a hozzáértők nincsenek elragadtatva ezektől az ALLinONE gépektől.
    A kérdésem/kérésem viszont az lenne, hogy tudtok e nekem bármit mondani amire érdemes odafigyelni beüzemelésnél, és vagy üzemeltetésnél.
    (Január elején szállítják)
    Első (mosó és) szárítógépünk lesz, tapasztalatlanok vagyunk.

Minden ötletnek elhelyezési tanácsnak stb., bármilyen egyértelműnek tűnik is, örülnék.
    A honlapon található .pdf-eket átolvasom, a többi géppel így kezdtem, de azért egy két jó szónak örülnék , ha .....

Előre is köszönettel, :R

• twine

veterán

válasz twine #70096 üzenetére

Múlt hét pénteken meg is érkezett a doboz(80db) Bosch promóciós Finish Quantum ultimate kapszula.
    Mint említettem, nem nagy mutatvány a cca. 140.000.- forintos mosogatógép mellett az a kb. 5000.- forintos csomag, de mivel kulturált volt a promoció, nem kellett semmiféle érzékeny adatot megadni, amit eddig nem tudtak volna,(egyébként is kényesen ügyelek arra, hogy tiszta maradjon a postaládám, és a telefonos elérhetőségem, szóval egy promóciós golyóstollért azért az adataimat nem szoktam kiadni) pozitívumként éltem meg ezt a kis csomagot, és szvsz., igazán kedves "gesztus".( még ha mögötte komoly reklámtevékenység is húzódik meg...)
    Aki most vesz-vett Bosch mosogatógépet, nézzen rá ;)

• twine

veterán

Nekem most a BOSCH megoldotta a "mivel mosogat a gép" kérdést... :C
    Tegnap délelőtt regisztráltam, délután jött az email, hogy majd egyszer csak szállítják a kapszulákat...
    Nem nagy dolog, egy doboz(80db) Quantum Powerball...de ingyen volt, nem kellett érte eladnom az édes anyám vérnyomás adatait is, ráadásul *mielőtt valaki meggyanúsítana,* nyilván nem ezért vettem azt a gépet amit...De ha már épp most vettünk új gépet,és ezt a gépet, és volt mellette egy papír, hogy "kaphatsz kapszulát", egy 2 perces reg. nekem ennyit megért...
    Apró öröm, de én örülök az "ajinak" :))

• twine

veterán

válasz tomszli11 #69991 üzenetére

Nekünk a házban nagyon alacsony a páratartalom, és már két ultrahangos is van otthon, de az én személyes véleményem, hogy sz@rt sem ér az uh. párásító...
    Az uh párásító, bizonyos frekvencián rezegteti a vizet, amitől apró vizcseppek (gyakorlatilag pára) alakul ki, majd egy kis ventilátorral ezt kifújja magából...(vagy még venti. sincs ebben most nem vagyok biztos)
    Ami lényeg, (mivel nem vagyok szakértő csak gyakorlati felhasználó) az az, hogy mi történik a gyakorlatban miután bekapcsoltad...

Az történik, hogy elkezdi kifújni magából a párát, kb20-40cm magasra, majd ez, mivel apró hideg vízcseppekről beszélünk a készülék környezetében le is "esik"...tehát körülette "szuperül" vizes lesz a (nálunk földszinten) járólap....az emeleten a padlószőnyeg...
    A hőmérséklet és páraérzékelő kijelzője meg alig mozdul...
    De mondjuk annyira, hogy hosszú hosszú órákig szuszog a cucc a gyerek szobában, bezárt ajtónál akkor lehet valamicske változást számszerűsíteni...

A második ilyen készülék után eldöntöttem , hogy ilyen hideg ultrahangos párásítót, többet az életben soha, mert szerintem mókusvakítás...
    Olyat el sem tudok képzelni, hogy egy 50-60nm-es nappaliban ez bármennyire is hatékony lenne...Max. egy 5-10nm-es zárt szobában :U

• twine

veterán

válasz BB9000 #69940 üzenetére

Ezt mondtam az egyik barátomnak, aki említette, hogy miért nem egy másik helyről vásároltam meg alig pár ezressel olcsóbban az eszközöket...
    Elmondtam, hogy nekem eddig az a tapasztalatom, hogy a pár általam kedvelt nagy áruház, elég kulturáltan kezeli az efféle dolgokat, és nekem ez sokkal többet ér, mint a pár ezres amit nyerek egy bármilyen másik kis webshop ajánlatán...

Szerencsére ez most is beigazolódott...
    Pedig álmomban nem gondoltam, hogy egy ilyen sütővel lehet gond a dobozából kicsomagolva, zsír újonnan...

Érdekesség 2.0

Bosch Elektromos kazán...
    ZSír új volt, sérülésmenetes, karton dobozban...
    Kicsomagolja a rokon szerelő a szemem láttára... ÉS durván behorpadva a burkolat, de annyira, hogy még a merevítő belül is meg volt hajolva...

Rém kellemetlen volt, hiszen a dobozon sem volt nyomódás...
    Hál'isten ő is tudta hol jó vásárolni(nem, ez most épp nem a mediamarkt), és szó nélkül cserélték...

• twine

veterán

válasz twine #69831 üzenetére

Sziasztok!
    Gondoltam ne csak kesergés legyen a részemről, írom a pozitívumokat is...

A "típus azonos" sütő megérkezett tegnap, kicsomagoltam , betoltam a helyére, bedugtam, ment közel egy órát(ahogy a használati utasítás javasolja) maximumra tekert hőmérsékleten, és légkeverésen...

Semmi baja , pont annyi hangja van, amennyit egy légkeverős sütőtől várok...
    Öröm boldogság...
    Respect a media markt-nak, hogy ilyen rugalmasan kezelték a problémát...
    Én pedig végre boldog vagyok, mert végre az összes rendelt Bosch cucc úgy működik ahogyan elvárom tőlük:
    Szuper! :R

• twine

veterán

válasz rígel #69856 üzenetére

Hál'isten, nem lett igazad :D
    Le a kalappal a MediaMarkt panaszkezelése előtt.
    Bejelentettem telefonon a problémámat, másnap vitték volna, de csak az én logisztikám miatt szállították el 3nappal később, azaz múlt hét pénteken a készüléket úgy ,hogy jeleztem,sajnos nincs meg a gyári csomagolás!
    Ma már meg is kaptam a mínuszos számlát. :Y
    Telefonos érdeklődésemre a hölgy elmondta, hogy mivel tipusazonos csere igényem volt eredetileg, nemsokára telefonálnak,mikor hozhatják az új készüléket :C

Egy nagy respect nekik :R

Most már nagyon kíváncsi vagyok az új sütő hangjára.. :U :F
    Lehetetlennek tartom ,hogy egy Bosch serie4-nél ,ilyen brutál morgó zörgő csapágyas hangja legyen a légkeverésnek. :U

Szóval egyelőre happy End a történet, a MediaMarkt-nak köszönhetően :R
    A többi szállítás után kiderül...

• twine

veterán

válasz pjen #69897 üzenetére

Épp ez jutott eszembe, hogy a 10+ éves "egyszerű" alul fagyasztós, felül hűtős NoFrost LG-met is külön szabályzom alul, és felül. :U
    KOnyha felújítás miatt épp most mozgattam A-ból B-be, és porszívóztam ki az alját.
    Egy kompresszort láttam csak alul...

• twine

veterán

válasz koxx #69858 üzenetére

Nahát, ez új információ...Pedig próbáltam olvasni a használati utasításokat...
    cca. 2 hete használunk egyet (SGI4HVS31E) , de ezt nem tudtam róla..
    Eco modban pedig még nem használtuk...
    Rászoktam az AUTO mode +Speed perfect kombóra,,,ez 1óra 25 perc, aránylag csendes, és makulátlan minden mosogatás után...
    Ajtó nyitást mennyi idővel az elkészülte után abszolválja?
    Csak mert Arra jöttem rá, ha hagyom a gépet a program lejárta után jó sokáig, akkor eltűnik az a "kellemetlen" gőz ami kiömlik belőle...És mivel épp most rakták össze az új konyhát, próbálom kímélni a bútort(nyilván az újdonság varázsa egyelőre)
    Szóval nem is biztos hogy használnám ezt az ajtónyitás funkciót, ha program után egyből kiömlik a gőz :F :U

#69856rígel:
    Most kivételesen nagyon szeretném , hanem lenne igazad... :U
    Majd meglátjuk a végén, mi sül ki belőle...

• twine

veterán

válasz BB9000 #69827 üzenetére

Ma reggel felhívtam a MediaMArkt ügyfélszolgálatot, mert már tűkön ültem a helyzet miatt!
    Elmondtam mindent a kedves kisasszonynak. Azt is, hogy sajnos nincs csomagolásunk, de a készülék valójában nem használt, csak beüzemelt a használati utasítás szerint!
    Mondta ne aggódjak ez nem probléma...
    Az előzetes rendelés miatt ugye minden adatom megvan náluk, telefonon fognak hívni, elviszik a sütőt, bevizsgálják, és ha úgy ítélik meg, csere, vagy levásárlás...
    Mondtam, hogy én szeretném ugyanezt a sütőt,hiszen az eszköz egyébként tetszik, biztos vagyok benne, hogy nem megfelelő a működése, ezért egy ugyanilyen típusra szeretném cserélni.(Ezt is leírta)
    Megkértem, hogy feltétlen írja bele a hibajegybe, hogy 4-5 perc melegedés után jelentkezik csak a hang, nehogy nekem az történjen, hogy bekapcsolják a bevizsgáló kollégák, nincs hangja , és visszaküldik, hogy márpedig ez f@sza...
    Kíváncsian várom a végeredményt... :U
    Köszönöm mindenkinek a segítséget :R :R

• twine

veterán

válasz pjen #69830 üzenetére

Ne haragudjatok, hogy nem név szerint válaszolok, de nagyon szépen köszönöm MINDENKINEK a hasznos, és megnyugtató válaszokat.
    Kedden megpróbálok reggel ezzel kezdeni,hogy felhívom a Media Markt ügyfélszolgálatot, és kulturáltan egyeztettek velük...
    Biztos vagyok benne,hogy ennek a sütőnek nem ilyen normális működése..
    Tegnap óta sokszor próbálgattam... mindannyiszor ugyanaz az eredmény...
    Bekapcsolást követően 3-4 percig úgy kever a ventilátor, ahogy azt gondolnám a készülékről ...
    Aztán ahogy elér egy bizonyos hőmérsékletet, utána elindul a zaj, morgás, rezgés...
    Nem értek hozzá, de mintha a csapágy vagy valamilyen alkatrész a nagy hő hatására tágulna, és ettől a ventilátor nem tud megfelelően futni,aminek hatására be is rázza a "belső kasztnit"...
    Mert nem a külső réteg rezeg azt már kiderítettem...
    Étel ,stb nem volt benne, kicsomagolása óta üresen "tesztelgetem"...egy forró sutorot lévén szó nyilván a fóliák és egyéb új készüléket védő cuccok el lettek róla távolítva, a karton meg sajnos a kuka mellett megsemmisültek...

Bízom a legjobbakban :O :O :(

Az indukciós, és a mosogatógép csodásan teszi a dolgát, imádjuk....nagyon rossz érzés hogy ez a sütő így beárnyékolja az új konyha örömeit... :(

• twine

veterán

Sziasztok!

10nappal ezelőtt rendeltem egy BOSCH HBA 534 ES 0 beépíthető sütőt és egy "ugyanilyen" serie4-es indukciós lapot.
    Pár nappal a rendelés után kiszállították, azóta pihent a dobozában. Tegnap összerakta a butorasztalos az új konyhát, ma pedig nagy örömmel beüzemeltem a gépeket.
    Nem volt nagy mutatvány mert a sütő dugvillás gyárilag.
    Ezután jött a keserű felismerés, hogy a sütőnek olyan durva hangja van, amikor megy a légekverés, hogy ez így élhetetlen...a jól összerakott konyha-sziget is "morog" tőle"...
    Olyan mintha "csapágyas" lenne a légkeverő ventillátor motorja, vagy mintha nem lenne rendesen összerakva, és a testet berázná a felpörgő ventillátor motor...

A kérdésem az lenne, szerintetek mekkora eséllyel indulok neki a garniak, cserének így 10 nap után? A doboza, és a csomagolás darabokban a kuka mellett...ünnep utá már nem is 10 nap lesz, hanem több..
    Hová forduljak?
    MediaMarkt-tól vásároltuk, weben rendelve...

Irgalmatlan mérges vagyok...
    Serie4 mosogatógépet vettem, indukcióst, és sütőt...a háromból egy,,,,ez a sütő nagyon kiborított :O :O

(próbáltam a felfűtést max hőfokon, ahogy a használati utasítás írja az első használatbavétel előtt...hátha a hőtől helyreáll a béke a gépben és becsendesedik...de ez tuti nem fog...búg mint a veszedelem :W :W )

• twine

veterán

Sziasztok!

Off-ba rakom, mert nem kimondottan HT. gépes, de mégis...
    Gondoltam megkérdem, hátha tudtok okosat mondani..
    Jó ideje használunk mosogatógépet, nemrég cseréltük le újra a régit, de a "problémám" konstans megmaradt...
    MI a tököt lehet csinálni mosogatógépben a műnyag dobozkákkal, hogy ne forduljon fel a víznyomástól, igy mosogatás végére félig telt vizes dobozka vár a gépben :O
    Nevetséges lehet a kérdés, de egyre jobban idegesít,,,
    a régi gépben próbáltam mindig ugy elhelyezni hogy valami kis lábos ha épp volt, vagy teás bögrét a műanyag tároló dobozka szélére(karimájára) raktam-támasztottam...
    Nincs erre valami kő egyszerű megoldás amire a h*lye fejemmel nem jöttem még rá?

• twine

veterán

válasz rígel #69571 üzenetére

Srácok!
    Nagy tisztelettel megjegyzem, hogy sem vitát nem akartam szítani, sem azt nem vártam senkitől, hogy biztosítson engem róla, hogy 4 év múlva visszakapom a mosogatógépem, vagy a sütöm árát.
    Egyszerűen csak általánosságban szerettem volna tudni, hogy van e valami amire igazán érdemes odafigyelni, vagy hasznos előre tudni.
    Épp a fent említett Bosch tapasztalatom miatt, hogy cca. 120.000-forintban állt meg a vége az összegnek mire megkaptam a 2 év garanciát a 250.000.- forintos elektromos kazanra.
    Ebben mondjuk van némi költői túlzás, mert hasznos dolgok is kialakultak ennyi pénzért, de ami lényeg, hogy nem gondoltam, hogy nem automatikusan kapom a garanciát a termékre, hanem "ki kell érdemelni" :DDD
    Biztosítókkal nyilván van nekem is negatív tapasztalatom.
    De itt van pld a Dji care szolgáltatása, ami termékenként változó összegért, konkrétan újra cserélik a cuccot, ha mondjuk a dronodat neki Csapod a falnak...
    Szóval azért nem csak lehúzásból áll a világ... Én próbáltam ebből kiindulni, ezért kérdeztem, van e valakinek gyakorlati tapasztalata, akár pozitív akár negatív oldalról...
    Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat :R :R
    20.000.-5 évre nem a világ vége, de nem szeretem ha feleslegesen húznak le... Ezért próbáltam utána járni...

• twine

veterán

válasz Gömbike #69562 üzenetére

Köszönöm, ez eléggé meggyőző volt...
    Ugyanis én közben atfutottam a cca.30oldalt amit átküldtek, és az első gondolatom az volt, hogy ez csúnya lehuzás :(
    Eleve az az első problémám,hogy a platina nem is köthető a leírás szerint háztartási nagygépre... :W nem is tudom akkor hogyan kuldheti az ügyintéző a kötvényt :(((

A második legegyszerűbb és legnagyobb problémám, hogy a garancia nem terjed ki "elhasználódásra, a rendeltetésszerű használattal járó kopásra"...

És ezen kívül van még pár pont ami nagyon nem tetszett...

Viszont a te példád ,most eléggé osszezavart, mert az meg nagyon pozitív... :K :R

• twine

veterán

válasz asdf_ #69556 üzenetére

Mindenképp átolvasom, de valójában a "gyermek kár" nem fontos, ezen most (bocsánat semmiképp nem szeretnék tiszteletlen lenni, de nagyon leragadtunk, és rossz irányba vitte a kérdésemet)
    A kérdés inkább arról szól, hogyan szokták az efféle károkat rendezni, vagy pld ha belső meghibásodás történik, mondjuk egy vezérlőpanel pld, vagy egy egyszerű nyomógomb besz@rik, akkor mit tesznek? Egyszerűbb e pld ezen keresztül intézkedni, mint a Bosch-hoz fordulni?
    Illetve a legfontosabb számomra hogy van e valami kritériuma?
    Nem is olyan régen vettem egy Bosch elektromos kazánt, és belezöldültem mire érvényesíteni tudtam a garanciát. A végén annyi pénzembe került, hogy nem is biztos hogy megérte a 2 év gyári garancia.(Csak Bosch vizsgás szakember üzemelheti be, de az meg csak akkor üzemeli be ha van tudomisén milyen elektromos bizonyítványom szakembertől,,stb...stb)
    Szóval inkább az érdekelne van e valami ilyesmi amire figyelni kel, hogy mondjuk a mosogatógépet, vagy később tervezett sütőt, főzőlapot csak "lila masnis zöld hajú ember " kötheti be, vagy hasonlók?

Természetesen a segítséget mindenkinek köszönöm :R

• twine

veterán

válasz asdf_ #69509 üzenetére

Sziasztok!

Beszéltem a MEdiaMarkt "okosvonalával" a kiterjesztett garancia ügyében...
    Megkaptam emailben a leírásokat, amit természetesen át fogok olvasni, de gondoltam megkérdezem itt van e valakinek személyesen tapasztalata a platina csomaggal.
    Annyit tudtam meg a telefonos egyeztetés alkalmával, hogy ez tul.képen egy biztosítás az AEgon-tól, ami 5 évig él és nem csak belső meghibásodásra nyújt "segítséget"(ugye egyelőre azt sem tudom, hogy ez javítás, csere, vagy pénzbeli juttatás) hanem káreseményre is...
    Direkt rákérdeztem, hogy jól értem e, ha a kinyitott mosogatógép ajtaján végig fut a gyerek és leszakítja(nyilván nem ilyen buta a kisfiam , csak a példa kedvéért) akkor arra is vonatkozik e? Erre az volt a válasz, hogy igen káreseményre is 5 évig.
    A silver csomag 3év csak belső meghibásodásra vonatkozik16990ft.-ért,
    a platina pedig 5 éve "minden" káreseményre kiterjedő 19990.ft-ért.
    Mindez vásárlástól számított, tehát nem "gyári 2év"+5év hanem szimplán 5év.

Tehát át fogom olvasni a paksamétát, amit küldtek mielőtt rányomok a biztosítás megrendelése gombra, de érdekelne, tömören összefoglalva a lényege, ha valaki tud erről valamit, vagy a gyakorlatban alkalmazta is már.
    Előre is köszönöm a segítséget, türelmet :R

• twine

veterán

válasz B. Zolek #69514 üzenetére

Urak! Ha már ilyen szépen "összejöttünk" :D

Szükség lesz konyhában főző lapra is, és sütőre..
    Azt már fent látjátok, (a mosogatógép rendelésemnél) kb milyen (ár) kategóriában poroszkálok.

Beépíthető főzőlap és sütő tekintetében is van ilyen egységes javaslat, mint mosogatógépnél a Bosch series 4-6, volt?
    Milyet érdemes ezekből?
    Elektromos lenne mindkettő.
    Lap valszeg indukciós. De melyik/milyen?
    Sütőről lövésem sincs... :B
    Tudtok ebben is segíteni?
    Ez kb egy hónap múlva esedékes.. :U

• twine

veterán

Nem tudok válaszként írni, mert annyian írtatok mosogatógép témakörben, amiért ezúton is nagyon nagy köszönet a topic összes lakójának :R
    Végül akkor megrendeletem ezt:
    BOSCH SGI4HVS31E (Serie 4)
    Félig beépíthető, tehát előlapos, ami nekünk tetszik, és hasznosnak találjuk.
    46dB, 13 teríték...
    Hogy Török, Lengyel, Német, Szlovén, Tadzsik, :DDD arról nem tudok nyilatkozni, csak ha megérkezett a készülék...Media Markt-ban volt 170-ről 148000.-re leértékelve...

Garanciát a Bosch honlapján lehet bővíteni? Lehet egyáltalán?Kiszállítással kértem...mire figyeljünk átvételkor? Nyilván nem az evidenciákra gondolok, hogy ne legyen sérült ;) Hanem a papírokra, garanciára legibnnkább, hogy mit kell hogy kapjak hozzá?
    Köszönöm előre is :R

• twine

veterán

válasz Chris82 #69468 üzenetére

+Eagl3
    :R :R
    Köszönöm nektek.
    A 6 széria már kicsit sok árban, és szerintem a plusz szolgáltatásait nem is használnánk ki.
    Jelenleg egy ősrégi beko teljesít nálunk, de már a torka véres szegénynek. Meguntam... konyhát (szekrényt) is csinaltatunk, gondoltam pont itt az ideje a cserének.
    Érdekesség hogy ahová külföldre járunk nyaralni és apartmant berlunk évek óta, ott is egy újabb beko van a konyhában,az olyan csendes,hogy a számat tátom.
    Valószínűleg a miénk nagyon régi és beteg már azért olyan borzasztó hangos.
    A 4-es széria viszont vállalható, valszeg jövő héten veszek egyet belőle.
    Távoli elérés és a többiek nem mozgatnak...
    Van otthon sok smart eszközöm,de mosogatógépet nem akarok távolról "programozni" :B
    Ismerve magunkat ,kb 2programot használunk...
    Egy zuzosabbat ami sok tanyeros, vagy "fekete mosogatos" labosokkal, és egy "Eco" programot ami gyors , és ha kevésbé szennyezett holmikkal van tele a gép akkor indítjuk...
    Nem igenylem a sok funkciót...
    Jó lesz a 4-es széria köszönöm :R :R

• twine

veterán

Sziasztok kedves topiclakok!

Elérkezett az idő hogy, konyhankba új mosogatógépet vásároljunk.
    Beépíthetőt szeretnék, és legalább 12teritekest.es ami még mindezek mellett fontos,hogy csendes működésű legyen.
    Ezek tükrében van a topicban valamilyen ajánlott típus/gyártó most, amivel nem lövünk félre?
    Előre is köszönöm a tanácsokat :R

• twine

veterán

Sziasztok...
    Ismét itt az idény, és most már tényleg vennék egy hamu porszívót a kandallóhoz...
    Évek óta tervezem, de mindig elmaradt...idén megvenném, hogy kényelmesebbek legyenek a mindennapok...
    Tudtok esetleg ajánlani valami bevált típust?
    A műanyag "szívó csöves max 40fokig" eszközöket hagyjuk.... :W
    Örülnék, ha egy megbújó kisebb parázstól nem lyukadna ki és lobbantaná lángra a házat..

Előre is köszönettel :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés