Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
-mugen-
tag
Valakinek van tapasztalata a gyári sütési programokkal?
Electroluxnál illetve a Whirpool 6.érzék funkció érdekelne.Ha tényleg jól működnek akkor inkább rászánok többet, a dizájnért önmagában sajnálnám...,de 150körül nem a legszebbek...
-
-mugen-
tag
Sütőre még várok ajánlást, ha esetleg valaki tud olyat ahol minimális hézag elegendő a sütő alatt,akkor feljebb is mehet az ár, amúgy max. 150.000-ig
Közben elkezdeném gyűjteni az infót a többi gépről
Hűtő,mosogatógép,száritógép terén vannak kifejezetten ajánlott vagy kerülendő márkák vagy ez típus függvénye?Sinkapeter
Várok még pár ajánlást, de ha nem lesz akkor marad az elektrolux, eredetileg amúgy is az lett volna, csak nem akartam nagy hézagot a sütő alatt -
-mugen-
tag
BB9000
Whirpool sütője van anyukámnak vagy 20 éve vette, pár éve javítottak neki valami elektronikát benne(magától bekapcsolt, stb.) persze utána egy idő után megint elromlott, sütni se süt már olyan jól.
Nekem csak azért került képbe mert nekik van olyan aminek egy lemez van a sütő alatt ami csökkenti a hézagot a front és a sütő alja közt.
Ha nem találok olyat aminek nem kell 5-9mm hézag, hogy kinyitható legyen akkor még a 150ezret is sajnálom rá
Nem tudom 5éves távlatban rossz döntés lenne-e 100ezer környékén venni valamit vagy inkább menjek 200ezer környékére, nem használjuk semmi extrára.
Még kell vegyek hűtőt száritógépet,gázfőzőlapot,mosogatógépet,na ezeken viszont nem nagyon kellene spórolni.Sinkapeter
Köszi a tesztet, ezt tudja általában mindegyik vagy ez spéci az elektroluxnál? -
-mugen-
tag
Akkor 100-150ezer közt tapasztalat alapján mit ajánlotok
Szempont:
fekete legyen
A lehető legkisebb hézag legyen alatta(ugye a lenyíló ajtó miatt,van amelyiknek 9mm kel...)
és bár triviális,de egyenletesen süssön
BB9000
valamiért tartok a candy,beko és társaitól...vannak már azon a szinten mint egy electrolux vagy whirpool?
illetve írtad,hogy whirpool nem,ezt kifejtenéd? -
-mugen-
tag
oszy
pjen
Vásárlás előtt állok és úgy halottam,hogy van olyan ami mondjuk 5-10perc alatt eléri a 180fokotEzt leszámítva valami releváns különbség egy 100ezer vagy 150ezer forintos Sütő közt az alap funkciókat összehasonlítva ?
-
-mugen-
tag
Üdv!
Van valami ötletetek, hogy hol lehetne megnézni mennyi idő alatt képes az adott sütő elérni mondjuk a 180 vagy 200 fokot?
Ajánlásokat is elfogadok tapasztalat alapján -
-mugen-
tag
Ha azzal eszel persze,de nem minden ételhez szükséges,ha nem belefejelsz az ételbe
Gömbíke
Akkor át fogalmazom ,3főt kell kiszolgáljon.
MM
Gondoltam,hogy egy darab krumpli ne legyen be rakva(amit kiszedek azt azért megeszem),inkább ilyen darált hús ,2szem kukorica stb.-re gondoltam.Konkrétan milyen típust/márkát ajánlanátok?
-
-mugen-
tag
Üdv!
Mosogatógépnél kicsit elvesztem, mert ha jól tudom elöblíteni vagy letörölni kell mielőtt berakod mondjuk egy chilis bab után... viszont hallottam, hogy van olyan típus ami ezzel(kisseb maradék) is megbirkózik ezzel valakinek van tapasztalata?
Illetve még azt javasolták,hogy olyat vegyek amiben nem csak 1 fej van hogy ne csak 1 irányból kapjon vizet.Gyakorlatban milyen szempontokat érdemes figyelembe venni?
Milyen gépet ajánlanátok 2 főnek+kisbaba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest