Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BBéci

legenda

válasz balojazz #87173 üzenetére

Az ár növekedése semmiféle műszaki cikk esetében nincs egyenes arányban a minőséggel és a tartóssággal. Most arról van szó, hogy tboy93 kifogásolt néhány dolgot, amikre próbáltam kersni és adni magyarázatot.
    A fentiek miatt meg sem nézem a belépő kategóriás termékeket, mert tisztában vagyok a bennük fellelhető spórolás nyomokkal. Amikor tavaly főzőlapot cseréltem, Serie 8-ra esett a választásom. Ha bedöglik az 1997-óta használatban lévő Zanussi mosógépem, szintén abból a sorozatból fog kikerülni az utódja. 20 éves sütőm helyett NEFF-et fogok venni.
    Nem azért, mert a kétszeres, háromszoros árért kétszeres, háromszoros élettartamra számítok. A használat minden pillanatában érezni fogom a minőséget, úgy anyaghasználatban, mint kinézetben és funkciókban.

#87174tboy93
    A Bosch honlap összehasonlító funkciója valóban nem sokat ér. Muszáj elmenni egy szaküzletbe és a lehető legalaposabban megvizsgálni a szóbajöhető berendezéseket.
    Mivel tapasztaltad a gyártó részéről végrehajtott spórolást és nehezen fogadod el azokat, mélyebben kellett volna a zsebedbe nyúlni és akkor minden szempontból elégedett lennél.
    Ráadásul igencsak valószínű, hogy a nem látható részeken ugyanígy spóroltak.

Új hozzászólás Aktív témák