Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 
			  Mobilarena Háztartási gépek 
 Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
 >> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
- 

K1LLMy53Lf senior tag Igen, ezt hallottam és olvastam is, hogy a hűtőrendszer eléggé alul van méretezve (tervezett elavulás) ezeknél (ezért is elég nagy vakítás az LG 10év a kompresszorra, amúgy meg 2év  ), emiatt is kérdeztem itt, hogy van-e ennek ellenére bármilyen más, ami ajánlott lehet, mert "van benne anyag". ), emiatt is kérdeztem itt, hogy van-e ennek ellenére bármilyen más, ami ajánlott lehet, mert "van benne anyag".
 Alapvetően én is 100-120 körül nézelődöm (ahogy ez a linken is látható), ha valóban 5év után dobhatom ki, de azért is írtam a 150es maxot, hátha akad valami, akkor hajlandó vagyok kicsit többet áldozni rá.
 Energiaosztályban az A++, amit néztem a +++ nem éri meg a felárat szerintem sem (de sosem lehet tudni, nem vagyok szakértő, ezért adtam azt is meg, mint opció) (de sosem lehet tudni, nem vagyok szakértő, ezért adtam azt is meg, mint opció)
 A Gorenje gépeire pedig amiatt esett a választás, mert minden sarkon kapni; emiatt gondolom a javítás/cserealkatrész beszerzés sem horror dolog; alap 3év garanciával, amihez bizonyos típus esetén (Ion Air+AdaptTech tudás) a gyártó most ad+1évet (illetve onlinemarkabolt.hu 5évvel adja őket alapból), így ez vonzóbb, mint a többi márka 2év garanciája.Ugyanakkor köszönöm a két típust, megnézem azokat is (pont holnap megyünk párommal ide helyi MM-be megnézni fizikailag milyenek ezek, mert azért az is sokat tehet hozzá vagy épp vehet el a választásból (0,1mm vastag üveg/műanyag polcok, vagy épp 2kis műanyag pöcök tartja, ami fél kilót jó, ha elbír stb-stb  ) )Persze, ha valaki ajánlana más típust vagy van tapasztalata a fentiekkel kapcsolatban (Gorenje, Ion Air, AdaptTech stb), ne fogja vissza magát  
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Egérpad topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Új Tefal EY9428E0 Easy Fry Dual XXL 11L 2 tartályos Air Fryer
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- Siguro TURBOVac Elite AI robotporszívó - Új, 3 év garancia, akciós ár!
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- Himiway Zebra (Step Thru) elektromos fatbike
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), emiatt is kérdeztem itt, hogy van-e ennek ellenére bármilyen más, ami ajánlott lehet, mert "van benne anyag".
 ), emiatt is kérdeztem itt, hogy van-e ennek ellenére bármilyen más, ami ajánlott lehet, mert "van benne anyag". (de sosem lehet tudni, nem vagyok szakértő, ezért adtam azt is meg, mint opció)
 (de sosem lehet tudni, nem vagyok szakértő, ezért adtam azt is meg, mint opció) )
 )