Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz Piftuka #58307 üzenetére

Sziasztok!

Sajnos 4 év után probléma van a Miele Complete C2 géppel!

A mostani takarítás után szétszedtem, és a porzsák mellé szívott egy csomó koszt. Szépen kitakarítottam, készítettem egy toldót, ami a zsákba illeszkedik, zsák önzáró gumipereme tökéletesen körbeveszi, a fedlapon lévő szívócső lyukba is tökéletesen illeszkedik, de a gégecsőnek a gép oldali csatalkozója valószínűleg nem 100%-ban jól zárü módon ér hozzá.

Ezért továbbra sem zár tökéletesen.

Rákerestem a net-en, és egy videóban ezt találtam:

A MIELE Magyarország honlapján rákerestem az alkatrészekre és ezt találtam:

A rajzon látható alkatrész a gégecső csatlakozó kompletten, és a rajz alapján annak része a "hosszú csőr", ami illeszkedne a porzsákba.

Nekem olyan hosszú, szürke csőr (ami a porzsák lyukjába illeszkedik) új korában sem volt a gépemen! :F

Íme:

A fedlapon, azon a részen, egy nem túl magas, félkörív illeszkedett a zsákba, ami eddig ellátta a dolgát, de már meg van kopva a félkörív szélein, és gondolom emiatt engedi a széleinél a beszívott szennyeződést a porzsáktérbe... :(

Hovatovább nekem a '90-es" alkatrésznek csak a felső, külső része fekete. Úgy tűnik, hogy a gégecső-hüvely, és a fotómon látható belső része fekete. Mintha nem egy alkatrész volna eleve.

Pedig elvileg ilyen az alkatrész: [ANNEAU ARGENT-SILBER]

- Akinek van közületek Complete C2 gépe, megtenné, hogy lefotózza, hogy az ő gépének a fedlapja ott a csőcsatlakozásnál hogyan néz ki? Van benne "extra" szürke csőr? Vagy olyan, mint az enyém? (Nekem a 2017, SFAF3 szériás gépem van gyári címke szerint.)

De legalább, kérlek, írjátok meg, hogy mi a helyzet a ti gépetekkel!

- Illetve, ha valaki volt hasonló cipőben, legyen kedves írja le, hogyan oldotta meg!

Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák