-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Piftuka #58307 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos 4 év után probléma van a Miele Complete C2 géppel!
A mostani takarítás után szétszedtem, és a porzsák mellé szívott egy csomó koszt. Szépen kitakarítottam, készítettem egy toldót, ami a zsákba illeszkedik, zsák önzáró gumipereme tökéletesen körbeveszi, a fedlapon lévő szívócső lyukba is tökéletesen illeszkedik, de a gégecsőnek a gép oldali csatalkozója valószínűleg nem 100%-ban jól zárü módon ér hozzá.
Ezért továbbra sem zár tökéletesen.
Rákerestem a net-en, és egy videóban ezt találtam:
A MIELE Magyarország honlapján rákerestem az alkatrészekre és ezt találtam:
A rajzon látható alkatrész a gégecső csatlakozó kompletten, és a rajz alapján annak része a "hosszú csőr", ami illeszkedne a porzsákba.
Nekem olyan hosszú, szürke csőr (ami a porzsák lyukjába illeszkedik) új korában sem volt a gépemen!Íme:
A fedlapon, azon a részen, egy nem túl magas, félkörív illeszkedett a zsákba, ami eddig ellátta a dolgát, de már meg van kopva a félkörív szélein, és gondolom emiatt engedi a széleinél a beszívott szennyeződést a porzsáktérbe...
Hovatovább nekem a '90-es" alkatrésznek csak a felső, külső része fekete. Úgy tűnik, hogy a gégecső-hüvely, és a fotómon látható belső része fekete. Mintha nem egy alkatrész volna eleve.
Pedig elvileg ilyen az alkatrész: [ANNEAU ARGENT-SILBER]
- Akinek van közületek Complete C2 gépe, megtenné, hogy lefotózza, hogy az ő gépének a fedlapja ott a csőcsatlakozásnál hogyan néz ki? Van benne "extra" szürke csőr? Vagy olyan, mint az enyém? (Nekem a 2017, SFAF3 szériás gépem van gyári címke szerint.)
De legalább, kérlek, írjátok meg, hogy mi a helyzet a ti gépetekkel!- Illetve, ha valaki volt hasonló cipőben, legyen kedves írja le, hogyan oldotta meg!
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest