Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• farkas-j

őstag

válasz Dorian #61281 üzenetére

Gravity1234-nek is szól:
    A 2cm-es szintkülönbség szerintem már sok. Nem hiszem, hogy azon átmegy. A székekkel az a helyzet, hogy attól függ mekkora a lábtávolságuk. Ha van akkora, hogy beférjen közéjük a porszívó, akkor be fog menni és körbe takarít a lábak körül (legalábbis a lézeres). A vastag szőnyeg egy nem definiálható kritérium számomra, mert mindenkinek mást jelent a vastag.
    ( Ez a nőknél is így van. Bocs! :B )
    A rongyszőnyeg is kétesélyes. Ha pl. a végén hosszúak a rojtok akkor be tudja tekerni és elakad, hibajelzést ad a porszívó. Ha nagyon könnyű a szőnyeg azt meg előfordulhat, hogy felgyűri. Nehéz ezeket a dolgokat előre megjósolni.
    Ami a lényeg. Csak lézerest szabad ma már venni! Nekem volt korábban másik is, de ég és föld a különbség a lézeres javára! A lézeres korrekten feltérképezi a területet és szisztematikusan végigmegy a számára elérhető területen, nem hagyva ki semmit. A lézer nélküli meg egy algoritmus szerint vakon bóklássza végig a területet. Az ultrahangos és az infra érzékelői csak a koccanást előzik meg. Van hogy kihagy területeket, másokon meg többször is átmegy. Szóval felejtős!
    Fontos, hogy olyan márkát kell választani, amiről sok pozitív vélemény van, és később is hozzáférhetőek a pótalkatrészek (szűrők, kefék stb.). Nekem speciel egy Xiaomi Mi robot van.

Új hozzászólás Aktív témák