- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quetz
őstag
Senki sem kezdi hozzáértőként. Annyit tudsz tenni, hogy képzed magad, vagy lenyeled a békát és fizetsz. Én azt látom, hogy akik az utóbbit választják, azok általában egy végnélküli fejlesztési spirálban cserélgetik a cuccaikat. Akik pedig az előbbit, azok megállapodottan élvezik a rendszerüket.
Remek lehetőség például a Dreamcinema nyílt napok novemberben, ahol meghallgatsz többek között egy igaz referencia rendszert és utána megkérdezheted, hogy miből is áll össze.
Ha valamiért mégis kihagynád, akkor az Audioholics összefoglaló videóját ajánlanám.
-
migabi24
nagyúr
+1 a sequelnek, kicsit megtoldod a keretet és mindjárt lesz egy 80-90 ezres tápkábeled 30 körül, hidd el megéri, ne kisérletezz ismeretlen kábelekkel mert az isotekkel olyat fogsz otthon hallani ami biztos meglep majd, elég komoly vasad van, abba még van tartalék, ja és elég 1m is a csodához ha közel a konektor😉
-
fehér_ember
addikt
Nem tudom a kinézetteid milyenek, de pl. ez az Isotek EVO3 Sequel elég jó. Igaz, hogy én 1,5-2 métert szoktam tápkábelnek használni, de van fórumtárs, aki az 1m-es darabjaival is nagyon elégedett. Veszel hozzá Fapacitól viborg dugókat és meg is vagy.
Használtan Isotek EVO3 Premier belefér a keretbe.
Erősítőhöz ilyen Furukawa is elfogadható szerintem. Persze nem tud olyan "definiáltságot" mint az előbbiek, de amúgy szép tiszta hangzást ad .
Ha esetleg Kínából rendelnél, akkor persze vannak ott is dugók is, nekem ilyenek is beváltak; igaz én mástól és nagyjából darabját szoktam ennyiért venni, mint amennyiért most itt ezeket észrevettem.
USB-ből elég jó pl. a Supra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest