- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
Aktív témák
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
#09634560 #28227 üzenetére
Igen, azt tudom, hogy nem az igazi a DPL, de amíg 99%-ban csak sztereó jel jön az éterből (s annak is csak x%-a DPL kódolt), addig ezt is tudnia kell a dekódernek. Ha ezt a három "szabványt" (DD, DTS, DPLII.) tudja, az elég lesz az ismerősömnek. A többi hangképi játék már szerintem "p.vakítás", felesleges. Szóval tovább keresek olcsó dekódert...
-
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
#09634560 #28211 üzenetére
Valami ilyesmire gondoltam, csak olcsóbban:
http://www.argep.hu/trend/51DE/5-1-dekoder.html
vagy esetleg:
http://elektronika.vatera.hu/hazimozi_rendszer/egyeb_kiegeszitok/minton_5_1_dekoder_1447507447.html
Csak nincs róluk túl sok infóm, hogy valóban tudják-e, amit kell.... -
JEEMBO
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősömnek kellene egy olyan 5.1-es (DD, DTS) dekóder, ami fogad analóg sztereó jelet, digitális koaxiális jelet és digitális optikait, majd ezekből sztereó jel esetén Dolby Pro Logic II.-t dekódolást vagy 5.1 esetén 5.1 "megjelenítést" végez az analóg kimenetein. Lehet erősítős megoldás is, de a lényeg, hogy 10 ezer alatt legyen. Láttam hasonló kütyüket a neten, de kíváncsi vagyok ki, s mit ajánl.
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest