- Mobil flották
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
JEEMBO #28435 üzenetére
Még mielőtt tényleg összekeverednél: DPL II jel nincs! legalábbis müsörförrás nem ad ki DPL jelet.A DPL (Dolby pro Logic) -nak épp az a lényege,hogy normálsztereó jelből kever mátrixolással 5.1,a IIx pedig 6 vagy 7.1-es jelet. Ehhez a két jel különbözetét és azonoságát használja ki.monónál hatástalan.
-
törölt tag
válasz
JEEMBO #28225 üzenetére
Az sztem mindegy hogy DPL 1 vagy 2... egyik sem diszkrét elemekből,hanem sztereóból létrehozottt audiokodek,amely mátrixolással alakitja át a sztereót térhangzássá,közel-mesze nem éri el az igazi 5.1-et amely diszkrét csatornákból áll.
Nekem nem jött le a PDF.De ez se tünik rossznak,hangerőt lehet szabályozni, DD és.DTS van benne,felér majdnem egy igazival. -
törölt tag
válasz
JEEMBO #28207 üzenetére
Szerintem keresse meg a legolcsóbb pre-outos, HM erősitőt. Mert gondolom vonali kimenet kell neki... mire azt nem firtatom.
Kütyükre kiváncsi lennék... vannak de azok vagy digi analóg átalakitók vagy dekóderekde csak 1 formátummal,de amit felsoroltál azt csak egy AV erősitő tudja.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest