- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Slax
senior tag
válasz
Vidala #15608 üzenetére
Nem minden jobb, ez nagyon igaz. De én úgy vélem, nagyobb az esély. Bár bögre sok pont egy helyett inkább valami jó használt sztereó. Bár BR-nél... nem tudom, megmondom őszintén.
Gabor970, hm, utánaolvasva igazat adok neked.
Ám egy 70k bögreszett még ennyire se áll arányában. Szerencsére van pár jó adok-veszek fórum, ahol tényleg jó szettek néha sírás szintűen olcsók. Mondjuk sasolni kell, mert percek, órák alatt el is kelnek Már ha valaki nem garancia fanatikus.
-
Slax
senior tag
Azon agyaltam épp, hogy elviszem a saját kábeleimet, többé kevésbé stimmelnek a hosszok, meghallgatjuk azzal. Ha a fura hangzás megszűnik, akkor is megvetetek vele egy készletre valót (uszkve 30 méternyit), ha a nyaka köré kell is csavarni.
Amúgy jut eszembe. Jól emlékszem, hogy a centernek ugyanolyan hosszú kábel kell, mint a frontoknak?
-
Slax
senior tag
Szóval akár még jó is lehet. A sima hangfalkábelekkel szemben nem valószínű a hallható különbség, de egy jó középkategóriás kábellel szemben már elvérezne. Mivel a srácnál nem egy márkájú szett van (szubbal együtt 4 márkából áll össze, és szerintem kissé nem is összeillő, valahogy fura a hangzása, olyan mosott, szűrt, néha meglepően tiszta mégis, szal fura), akkor maradhat. Hm. Pedig majdnem sikerült rábeszélni, hogy váltsa le őket, bár a méterár hallatán hülyének nézett (pár száz küvecs per méter). Pedig ha tudná, hogy szerelt kábelből akad 200k méteréért. Köszönöm szépen a véleményeket. Újat tudtam meg.
-
Slax
senior tag
Üdv.
Olyasmit láttam, amiről nem tudom, hogy érvelhetek ellene. A teljes szett, a sub kivételével, sima sodrott 220-as, háromeres, 2.5 mm2-es vezetékkel van bekábelezve, a háromból kettő a pozitívra van bekötve. Magyarázat az volt, hogy olcsóbb, ugyanolyan vastag, a világos háttér előtt kevésbé látszik, mint a piros-fekete. A kettős bekötésre meg az, hogy azon megy a jel, a másik a föld, a jel jobb, ha vastagabb, hiszen vannak bikábelezett hangfalak gyárilag is. A bikábelezést ismerem, láttam, hallottam, audiofil szint alatt nem igen látom értelmét, de tényleg nincs különbség a hálózati és a hangfal 2.5 mm2-es vezetéke között? A frekvenciaátvitel, eddig úgy tudtam, ég és föld a két vezeték között anyaguk különbözősége miatt. Véleményeket kérnék. -
Slax
senior tag
-
Slax
senior tag
Üdv.
Teac PLS 75D erősítő. Ismeri valaki? Csak annyit tudok róla, hogy 5.1, de hogy milyen ki és bemenetek vannak rajta, milyen minőségű (hobbi, esetleg középkategóriás) azt nem. Úgy néz ki, kerül hozzám egy, de előbb jó lenne tudni róla valamit. -
Slax
senior tag
Egy ismim megkért, próbáljak infót szerezni a kiszemeltjéről. 20k-ért ajánlották neki a Sony HCD-RG40 végfokot (bár én nem tudtam rájönni, hogy tényleg az e). Megéri e, végfok egyáltalán, mit tud?
Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest