- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Aktív témák
-
zenelde
csendes tag
válasz
bajnokpityu #27889 üzenetére
inkább csak furcsállom.
Sajnos nincs lehetőségem, hogy azon morfondírozzak, hogy emiatt megvegyem, vagy sem a rotelt. (természetesen megvenném)
-
zenelde
csendes tag
Nem egyszer látja azt az ember az életben azért... jöhetnek új csatlakoztatott készülékek, új hagszórók amik mind új beállítást igényelnek, meg vannak olyan funkciók amik próbálgatása igényli valamelyik rész használatát (persze ki lehet bírni anélkül is), de ez annyira alap szolgáltatás ma már szerintem, hogy kár kispórolni.
Egy 3-4 évvel ezelőtti Yamahán azt mondom még elmegy.
Lehet, hogy a gagyibb kategóriákat a gyártók ezzel is jobban tudják eladni, ezért azoknál szükség van rá, de igénytelenségnek tartom ma már kihagyni a drágábbakból. -
zenelde
csendes tag
Bizony... már a [2310] -esé is ilyen, H/K -okról meg ne is tegyünk említést, mert az már kisebb kategóriában is animált.. nekem valahogy nem passzol a DOS -os kinézetű menü egy csúcsgéphez ami ráadásul nem is őskövület. Attól még lehet, hogy eldobnám az agyam a hangjától....de mégis
-
zenelde
csendes tag
Sziasztok!
[EZ] a rotel nagyon brutál (sajnos csak nézegetem) , de olvastam [Ezt a tesztet], és mindamellett, hogy szupernek írják a hangját, azért fura, hogy 2 órát kell járatni (a tesztelő szerint) bekapcsolás után mire jó lesz, és azt írja jobban melegedik mint kéne, meg a GUI -ja borzalmas.
Normális ez egy ilyen kategóriájú készüléknél, vagy itt semmi mással nem kell foglalkozni csak a hanggal ? Valahogy több odafigyelést feltételeztem a részletekre a gyártótól is, meg a kategóriától is.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest