Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
zenelde #27879 üzenetére
Többször elolvastam a GUI-ról szóló részt, sehol nem találtam a borzalmas szót. Egyszerűnek nevezték és megjegyezték, hogy az árkategóriájához képest jobb is lehetne.
Erre a bekezdésre egy hozzáértő nem fordít különösebb figyelmet.
Azon nem szabad csodálkozni, hogy bemelegedve szól igazán jól egy erősítő, szinte magától értetődő.(#27881) bajnokpityu
Egy szóval nem mondtam, hogy hiba lenne megvenni azokat a KáCsa kábeleket, ár/érték arányuk kiváló. Véleményem szerint Dorian készülékei magasabb kategóriájú RCA-kat igényelnének. -
python1
veterán
válasz
zenelde #27888 üzenetére
Még egy gondolat ennek kapcsán,aztán vár a meló
Minek annyi mobil kütyüt rá akasztgatni szerencsétlen erősítőre?Arra ott van a pc-s oldal vagy valamilyen külső forrás.
Pont arra világítottam rá,hogy az erősítő csak erősítsen a forrás oldalon kellene változtatni,hogy mindent oda vagy onnan a megjelenítőbe menjen,csak egy kábel az erősítőbe.
Igen a gyártók ezzel a szolgáltatás halmazzal palástolgatják a hiányosságaikat. -
cekkk
veterán
válasz
zenelde #27888 üzenetére
Akkor lehet én vagyok igénytelen, de arra a 1 órára amíg beállítom a hangfalakat, vagy 3 perce míg az új eszköznek kiválasztom a helyét nekem mind1, hogy milyen az a felület. Inkább legyen igénytelen jó hanggal, mint szép rosszabb hanggal. Nem a kihagyásról van szó, csak nem erre kéne fektetni a hangsúlyt, és sokan inkább megveszik a szép menüset, mint a rondább, de jobb hangút.
Hidd el ha ott lenne nálad az a rotel, sírnál örömödben a hangjától, és nem érdekelne a menü. -
cekkk
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest