- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Aktív témák
-
Romyka
csendes tag
válasz
bajnokpityu #26983 üzenetére
Köszi !Én sem az USB miatt venném,hanem mert a 1611 áráért megkapom.Az USB az csak egy plusz ,de jól jön.
-
Romyka
csendes tag
Sziasztok!
Még egy utolsó kérdés : a Wharfedale Obsidian 600 szetthez Denon 1611-et vettem volna,most haverom ugyanezért a pénzért odaadja a Denon 1911-et.Tudom,hogy ez fullosabb a hangfalaimhoz,de attól függetlenül ezt meg kéne lépnem.Technikailag ez ugyanúgy passzol?Az nem gond hogy ez 7.1 és 125W, erősebb mint a 1611 ?Jobb lenne,már csak az USB bemenet miatt is.
Ha valakinek van tapasztalata a 1911-el kérdezem nincs ezzel a tipussal sok probléma?Elég sokat árulnak ,szinte pár hónaposan.Esetleg próbáljam meg az Onkyo TX-NR579 7.1-et,ezen is van előlapi USB?
Köszi -
Romyka
csendes tag
Légyszi ,ha időtök engedi segítsetek nekem ,rakjátok minőségi sorrendbe a köv. erősítőket , (4 számot kéne leírni,az 1.lenne a legjobb.)
( a hangfal szett Wharfedale Obsidian 600, ez 6 Ohm-os,az fontos,hogy ehhez illeszkedjen.)1.Denon 1611 (6 Ohm )
2.Pioneer VSX-920 ( 8 Ohm )
3.ONKYO TX-SR508 ( 6 Ohm )
4.Yamaha RX-V467 ( 6 Ohm)
vagy valami más ebben az árkategoriában.
Köszi -
Romyka
csendes tag
Köszönöm Nektek,sokat segítettetek.Egy kicsit még várok és törekszem lehetőségem szerint a legjobbat megvenni.
-
Romyka
csendes tag
-
Romyka
csendes tag
Légyszi ,ha időtök engedi segítsetek nekem ,rakjátok minőségi sorrendbe a köv. hangfal szetteket,5 számot kéne leírni,az 1.lenne a legjobb.
1.Jamo S606 szett
2.Kef C7 szett
3.Wharfedale Obsidian 600 szett
4.Dali Concept 6 szett
5.Mission MX4 szett
Még annyit,hogy melyikhez melyik erősítő passzolna a legjobban.
Nincs lehetőségem,hogy meghallgassam őket,Ti viszont ebben szakértők vagytok.Még nem tudom,hogy jön össze a pénzem ,de ha lesz egy minőségi sorrend,próbálok a legjobbra törekedni.Sajnos ezeknél komolyabbat nem érek fel.
Aki hozzászól ,megköszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Bittorrent topik
- Anime filmek és sorozatok
- The Crew sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest